Colors Live (Pressure Sensing Pen Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 119 Kč
Cena bez DPH: 925 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 434059
NighthawkCZ dabing

Colors Live (Pressure Sensing Pen Edition) [NSW]


Tato verze hry obsahuje pero na kreslení! Colors Live, pokračování kriticky uznávané malířské hry Colors! 3D konečně přichází na Nintendo Switch spolu s Colors SonarPen citlivým na tlak, který je součástí každé fyzické jednotky!


Colors Live je založena na moderních malířských technikách původně vyvinutých pro profesionální kreslící tablety a je přizpůsobena pro Nintendo Switch a uspokojí každého od vážných umělců až po bezcílné čmárance. Ať už chcete nastínit, namalovat nebo vypracovat další plány na ovládnutí světa, Colors Live je perfektní digitální skicář.


  • Colors SonarPen: nabízí citlivost na tlak, přirozený pocit z malování a plně přizpůsobitelnou tloušťku tahu, opacitu nebo obojí.
  • Malujte kdekoliv: Malujte z pohodlí domova nebo na cestách!
  • Colors Quest: kreativní nový herní režim, ve kterém každý den strávíte chvilku malování, abyste pokročili a postupovali výše. Navrženo pro začátečníky i mistry, uvidíte, jak se vaše malířské schopnosti každým dnem zlepšují.
  • The Colors Gallery: Colors Live nabízí také integraci s velmi oblíbenou galerií Colors Gallery, do které komunita nahrála ohromujících 4 miliony obrazů, z nichž každý má jedinečné přehrávání malby. Sledujte své přátele a talentované výtvarníky a podělte se o své výtvory s celým světem.
  • Přehrávání malby: Nahrávejte nebo sledujte, jak se obraz spojuje od začátku do konce, a zjistěte, jak byl vytvořen.
  • Malujte spolu s přítelem: Hráči mohou používat sdílené plátno a spolupracovat na obraze z pohodlí domova prostřednictvím Nintendo Online.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ dabingEN dabing

Recenze na Colors Live (Pressure Sensing Pen Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.