Command & Conquer 3: Kanes Wrath XBOX 360

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 19021
Electronic

Command & Conquer 3: Kanes Wrath [XBOX 360]

Datadisk pro sci-fi RTS Command & Conquer 3: Tiberium Wars , jehož příběh se točí kolem oblíbeného padoucha jménem Kane. Singleplayerová kampaň retrospektivně vypráví, jak se vlastně Kane kdysi dostal k moci a jak vliv NOD posílil po druhé válce o tiberum. Mise se ale odehrávají iv době C & C 3 a příběh Vás pak zavede také do budoucnosti. Vyjasní se tak některé nezodpovězené otázky nebo přímo chyby v ději předešlých her, jak je objevili samotní hráči.

Každé ze stran konfliktu (GDI, NOD a mimozemští Scrinové) nejnovější přísluší dva oddíly/uskupení speciálních jednotek. Přibyl Global Dominance mód, s pohybem armád po mapě světa, kde si jednotky zachovají svou pozici natrvalo, což poskytne delší a globálnější kampaň. V případě nějakého střetu se obraz přepne do normálního RTS módu se starou známou hratelností.

Xbox 360 verze navíc oplývá bonusem v podobě nového ovládacího rozhraní, které dává hráči možnost mnohem rychleji reagovat a více nástrojů k provedení té které požadované akce či pro správu základny odkudkoli na mapě.

  • Děj zasazený před a do událostí původní hry.
  • Nové jednotky, budovy, upgrady, atd..
  • Nový mód na mapě světa.
  • Opět krátké HD filmečky s živými herci, včetně několik nových postav.
  • Přes 24 nových multiplayerových map.

  • Recenze na Command & Conquer 3: Kanes Wrath

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.