Command & Conquer (The Ultimate Collection)[Origin]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 189 Kč
Cena bez DPH: 983 Kč
 
Kód produktu: 398631
Electronic

Command & Conquer (The Ultimate Collection)[Origin] [PC digital]



Kolekce Command & Conquer The First Decade obsahuje 13 her ve formě stáhnutelného obsahu pomocí CD klíče a exkluzivní bonusové DVD s upomínkovými videi. V balení najdete hry: Command & Conquer s datadiskem Command & Conquer: The Covert Operations, Command & Conquer: Red Alert s datadisky Command & Conquer Red Alert: Counterstrike, Command & Conquer Red Alert: The Aftermath, Command & Conquer: Tiberian Sun s datadiskem Command & Conquer Tiberian Sun: Firestorm, Command & Conquer: Red Alert 2 s datadiskem Command & Conquer Red Alert 2: Yuris Revenge, Command & Conquer: Renegade, Command & Conquer: Generals s datadiskem Command & Conquer Generals: Zero Hour, Command & Conquer 3: Tiberium Wars s datadiskem Command & Conquer 3: Kane 's Wrath, Command & Conquer: Red Alert 3 s datadiskem Command & Conquer: Red Alert 3: Uprising a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight.



Command & Conquer: Red Alert
Otázka jak to začalo je tu stále. Začalo to v Novém Mexiku, na místě zvaném Trinity v roce 1946. Rok po 2. světové válce, kdy je Evropa v rozkladu. Malý tým vědců se rozhodne, že pomocí technologie se vrátí v čase a vše se změní. Ano, cílem je odstranit Hitlera a zabránit tak krveprolití. Co se jim i podaří.

Nikdo z nich ale netuší co se stalo. Když se jim podaří zničit jedno zlo, číhá v koutě druhé. Místo Hitlera nastupuje komunistický diktátor ze sovětského Ruska Josif Visarionovič Stalin. Válka vypukne když vydá Stalin rozkaz k útoku. Ochromena Evropa povolává do zbraně. Moment překvapení je obrovský. Sovětská Rudá armáda dobývá skoro polovinu Evropy.

A teď nastupujte Vy. Váš úkol je vybrat si jednu stranu a jít do boje. Buď pokořit s pomocí Rudé armády celou Evropu nebo ji zachránit.

Spojenecká kampaň je plná obranných bojů a vyčkávání na správnou chvíli. Sověti naopak útočí a vypadá to tak, je nic nezastaví jich těžkou techniku, která ničí vše co je v dosahu.



Command & Conquer: Tiberian Sun
Příběh hry Command & Conquer: Tiberian Sun navazuje na příběh původní hry Command & Conquer. Kane se opět vrátil. Brotherhood of Nod je roztříštěné na množství frakcí a zmítané bojem o post vůdce. Kane se ale vrátil, aby ho sjednotil. 2. tibériová válka už není pouze válkou o moc a peníze (tiberium), ale i Vendetta Kanea za prohranou 1. Tiberiovou válku.

  • Bojujte na dynamických 3D válečných polích. Zničitelný terén, lesní požáry, zrádné ledové pole a mnoho dalších překvapení. Vytvořte zcela nové strategické možnosti a taktiky v tiberianských oblastech mírného pásu, arktických tundrách a zdevastovaných městských zástavbách.
  • Vyberte si z těch nejunikátnějších a nejzvrhlejších nepřátelských sil na světě. Staňte se velitelem Globální branné iniciativy (GDI) nebo bojujte s tajnou partyzánskou armádou Bratrstva NOD.
  • Zcela nové prvky hry pro více hráčů.



    Command & Conquer: Red Alert 2
    Command & Conquer: Red Alert 2 je druhé pokračování subkapitoly Command & Conquer: Red Alert, kde v první části Einstein pomocí stroje času odstranil Hitlera z cesty ještě před tím než začal být v Německu známý. Čili 2. světová válka se vůbec nekonala, ale místo toho se začala ukazovat pravá tvář komunismu. Bez války proti Německu, silné a ozbrojené Rusko vtrhne do Východní Evropy a snaží se ji ovládnout. Tehdy se začala Vaše válka kde jste museli porazit komunistické nebezpečí ... a vyhráli jste.

    Teď je to tu zase. Stalinovy Rusko bylo súce minule poraženo, ale nový loutkový vládce Romanov není ve skutečnosti takový bezbranný a jeho Světová socialistická aliance je více než jen důstojným soupeřem západním spojencům. Romanov se svými mentálně vylepšenými vojáky napadne USA a je tu nový globální konflikt.

    Romanov má velmi silnou zbraň a tím je jeho pravá ruka Jurij, který je telepaticky nadaný jedinec a právě on zastaví americké atomové rakety pak jako nimi chce USA odvrátit komunistickou agresi. Rakety vybuchnou a USA zůstávají obklíčeno, z obou stran se k němu přibližují ruské jednotky, které psychickou energií dokáží ovládat lidi. Američané musí trpět.

    Invaze začíná v New Yorku, Socha svobody je zničena. A Vy jste právě povolán zpět do aktivní služby, musíte to znovu zastavit.

  • více budov
  • více jednotek
  • rozmanitější boje
  • dynamická hratelnost
  • detailní grafika



    Command & Conquer: Renegade
    Nejnovější hra zasazená do známého světa Command & Conquer. Na rozdíl od předchozích realtimových strategií jde tentokrát o trojrozměrnou akční hru. V roli jednotky komanda se zblízka podíváte na území NOD a při plnění propracovaných misí můžete použít mnoho známých bojových prostředků.

  • Trojrozměrná akční hra zasazená do známého světa Command & Conquer
  • Na akci se díváte přímo přes rameno vašeho vojáka
  • Konečně uvidíte zblízka ďábelský chrám NOD, sila vypadající jako obří zasklené bazény osvícené tibériem či gigantické harvestry při sklízení sbírání toxických minerálů
  • Spousta propracovaných misí, odehrávajících se na území NOD
  • Široká paleta zbraní, plus možnost využívání mnoha známých bojových jednotek (plamenometný tank, raketová motorka, bugina atd.)



    Command & Conquer: Generals
    Command & Conquer: Generals Vás zavede do světa moderních válečných konfliktů. Vyberte si generála, se kterým budete kontrolovat ohromné armády po celém světě. Velte jedné ze tří unikátních stran, z nichž každá má svou výzbroj pro boj na zemi i ve vzduchu. Eliminujte opozici v kampani pro jednoho hráče, nebo se vrhněte do globálního multiplayeru. Připravte své síly-je čas na real-time strategii nové generace!

  • Velte svému generálovi-Vyberte si z 9 generálů, z nichž každý má speciální schopnosti a jedinečné vozidlo.
  • Tři cesty k vítězství-Vyberte si jednu z armád inspirovaných ideologiemi z reálného světa.
  • Moderní bojiště-Poznejte zbraně moderní doby i blízké budoucnosti-ve vzdušných soubojích, v boji ve městech ...
  • Engine SAGE-Prožijte si Command & Conquer v neuvěřitelných detailech v plném 3D městě, pouštích i zmrzlé tundře.
  • Nové jednotky i taktiky-Vyzbrojte se přísně tajnými stíhačkami Aurora, tanky Crusader a více než 60 dalšími typy výzbroje.
  • Multiplayerové bitvy-Zahrajte si on-line jak v kooperativním módu, tak iv módu dominance.



    Command & Conquer Generals: Zero Hour
    Dtadisk Zero Hour obsahuje množství inovací. Na bojiště Command & Conquer dorazili nové technologie a bylo na čase. Jak jinak byste se mohli postavit těm nejlepším počítačovým strategiím světa? I ti nejzkušenější generálové se budou muset učit novou taktiku aby dokázali obstát. Nové jednotky budou využívat laserové, mikrovlnné a satelitní techniky, takže bez nových doktrín se prostě neobejdete.

    Command & Conquer 3: Tiberium Wars
    Pokračování úspěšné strategie, jejíž příběh se odehrává v roce 2047, kdy se smrtelně jedovatá mimozemská substance Tiberium šíří nekontrolovaně po celé planetě Zemi. Aliance technicky nejvyspělejších států známá jako GDI se snaží šíření Tiberia zastavit, ale naráží na aktivity nepřátel z Brotherhood of NOD, které vede šílený megaloman Kane, který hodlá využít Tiberium k transformaci Země a její populace podle svých zvrhlých představ. Tiberium se tak zase po letech stává příčinou globální války, která rozhodne o budoucnosti lidstva, která visí na vlásku.

    Tiberium Wars nabízí tradiční akční hratelnost předešlých C & C titulů, kterou podporuje nová AI a špičkové audiovizuální zpracování. Základem hry je dlouhá singleplayer kampaň, ve které na Vás čeká řada misí s odlišnou náplní, ve které budete moci mimo jiné používat tradiční mobilní základny, ION kanóny, ale dojde i na vzájemné kombinování nastávajících jednotek. Nechybí ani podpora multiplayeru přes LAN i internet, v jehož rámci je k dispozici je i podpora hlasové komunikace, klanů a nových spectator módů.

    Vyzkoušejte si revoluci v RTS průkopnické singleplayerové kampani, která Vás odměňuje podle stylu hraní. Přidejte strategické prvky do hraní budováním mobilních základen, vyzkoušejte velkou sílu iontových bouří na bojišti, nebo si přizpůsobte armádu slučováním jednotek. Bojujte online s voice-over IP, integrovanou podporou klanů a novým spectator módem, který Vám dovolí prožívat RTS jako sport.

    Datadisk pro sci-fi RTS Command & Conquer 3: Tiberium Wars, jehož příběh se točí kolem oblíbeného padoucha jménem Kane. Singleplayerová kampaň retrospektivně vypráví, jak se vlastně Kane kdysi dostal k moci a jak vliv NOD posílil po druhé válce o tiberium. Mise se ale odehrávají iv době C & C 3 a příběh Vás pak zavede také do budoucnosti. Vyjasní se tak některé nezodpovězené otázky nebo přímo chyby v ději předešlých her, jak je objevili samotní hráči.

    Každé ze stran konfliktu (GDI, NOD a mimozemští Scrinové) nejnovější přísluší dva oddíly/uskupení speciálních jednotek. Přibyl Global Dominance mód, s pohybem armád po mapě světa, kde si jednotky zachovají svou pozici natrvalo, což poskytne delší a globálnější kampaň. V případě nějakého střetu se obraz přepne do normálního RTS módu se starou známou hratelností.

  • Děj zasazený před a do událostí původní hry.
  • Nové jednotky, budovy, upgrady atd.
  • Nový mód na mapě světa.
  • Opět krátké HD filmy s živými herci, včetně několika nových postav.
  • Přes 24 nových multiplayerových map.



    Command & Conquer: Red Alert 3

    Návrat sovětské invaze ze světa Command & Conquer se zcela novou stranou, kterou se zhostili nebezpeční Japonci. Země vycházejícího slunce byla v druhé světové válce sice poražena, zde je tomu ale jinak. Technologický pokrok, hospodářský rozvoj a neuvěřitelná pracovitost jejího obyvatelstva, to vše z ní udělalo obávaného hráče na světové scéně.

    Za Japonce bude na bitevním poli hovořit na první pohled obyčejná, tradiční technika, skrývající pod obyčejným vnějškem ty nejnovější technologie. Sověti jsou na tom podobně, za ně budou bojovat například cyber-medvědi, a to jak v klasické pozemní formě, tak ve verzi výsadkářů. Tím to ale nekončí, dočkáme se i finální verze stealth režimu a také možnosti ohýbat prostor, tedy přesouvat se v něm. Aby bylo vše vyrovnané, spojenecká vojska ovládnou převážně vzduch, takže i oni budou mít nějaký ten bonus k dobru.

    Hlavní důraz je tentokrát kladen na kooperativní hraní, takže iv singleplayerové kampani zbude místo pro dva, což slibuje zajímavý zážitek. Z pevné půdy se navíc boje přesunou i na/pod hladinu oceánů, kde budeme dokonce moci stavět i základny.

  • 3 strany-Američané, Rusové a Japonci.
  • Každá jednotka má svou sekundární funkci.
  • Lodní boje včetně staveb na vodě.
  • Obojživelné jednotky.
  • Hratelnost o něco pomalejší než ve třetím díle C & C.
  • Plynulejší animace a nevídaná hladina vody od posledního C & C.
  • Hrané filmy v interiérech i exteriérech.
  • Kooperační kampaň pro více hráčů i AI.



    Command & Conquer: Red Alert 3 Uprising

    Samostatně spustitelný titul, který obsahuje další rozsáhlé singleplayerové kampaně, které Vám dají šanci proniknout ještě hlouběji do světa Red Alertu. V něm na Vás čeká plynulejší a akcí nabitý herní systém a současně také nové a nelehké výzvy v rámci nového módu Commander 's Challenge.

    Hra Vás přitom zavede do doby po skončení gigantických bitev v Red Alert 3, kdy se Sověti stále těžko vzpamatovávají z drtivé porážky, Impérium vycházejícího slunce zoufale touží po znovuzískání ztracené cti a slávy a zdánlivě vítězní Spojenci řeší problémy s korupcí a zrádcovstvím ve vlastních řadách.

    Kromě čtyř minikampaní-po jedné pro každou z frakcí plus jedné bonusové, zaměřené na okolnosti vzniku speciálního komanda Yuriko armády Impéria vycházejícího slunce-hra obsahuje také režim Commander 's Challenge. V něm si budete moci ověřit své schopnosti v konfrontaci s devíti veliteli z různých oblastí světa a na různých úrovních obtížnosti v 50 originálních misích se specifickými pravidly a podmínkami.



    Command & Conquer: Tiberian Twilight

    Uzavření velkolepého příběhu návykové realtime strategie plné dusivé atmosféry, mutací a nekonečného soupeření GDI a NOD. Všechny otázky budou zodpovězeny a kámen při tom nezůstane na kameni.

    Píše se rok 2062 a lidstvo je na pokraji vyhynutí. Zbývá už jen šest let do doby, než záhadná krystalická struktura tiberia promění planetu Zemi na neobyvatelnou. Dvě soupeřící frakce-Globální obranná iniciativa (GDI) a Bratrstvo NOD-u-se tak nevyhnutelně ze stejné příčiny ocitají v zoufalé situaci: musejí zastavit šíření tiberia, aby zabránili zkáze lidstva. Nemyslitelné se stane skutečností, když se nevyzpytatelný vůdce Nodu Kane vydá do velitelství GDI. Jaké jsou však jeho plány v srdci nepřátelské základny?

    Kromě dvou kampaní za obě strany konfliktu, plných gigantických bitev mezi GDI a NOD, ve kterých budete moci bojovat samostatně nebo v módu kooperace, nabízí finální díl nový multiplayerový mód 5v5 na bázi plnění stanovených cílů. Mód podporuje týmovou spolupráci a kooperaci a obohacuje hru o společenský realtimové strategický element, který se dosud v sérii Command & Conquer neobjevil.



    Pozor, jedná se o digitální verzi hry! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.
    Pro aktivaci klíče potřebujete členství ve službě Origin a připojení k síti internet!
    Hra nepodporuje Windows 10!



  • Recenze na Command & Conquer (The Ultimate Collection)[Origin]

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.