Company of Heroes 2: Ardennes Assault CZ PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 263755
SEGACZ titulky

Company of Heroes 2: Ardennes Assault CZ [PC DVD]

Company of Heroes 2: Ardennes Assault představuje trýznivou novou kapitolu úspěšné série . Tato vzrušující kampaň, která pokračuje v příběhu druhé světové války, Vás vrhne přímo doprostřed bitvy, kterou Churchill kdysi popsal jako"... nepochybně tu největší americkou bitvu války". Tento klíčový střet se proslavil pod názvem Bitva v Ardenách.

Ujměte se velení amerických spojeneckých vojsk, které čelí taktickým výzvy a nemilosrdné zemi během překvapivého útočného manévru ze strany nelítostného a znovu vzkříšeného Oberkommanda West. Sledujte očima třech různých velitelem jak se odehrává bitva v Ardenách, zažijte z první ruky jedinečné boje, které ve válce museli vybojovat a to, jak Vaše činy ovlivní jejich budoucnost. Krutá válečná pravda je taková, že skutečně v bezpečí není nikdo a Vaše jednotky nejsou žádnou Výjimkou. Staňte se svědky jejich hrdinství proti nesmírné přesile a bojujte o nadvládu nad strategicky klíčovou oblastí Arden.



  • Ujměte se velení strategického pokrytí klíčových lokalit na mapě během bitvy v Ardenách. Zvolte si pořadí, v jakém chcete mise hrát, poražte silnou německou armádu a stočte průběh války.
  • Zapojte se do dynamické kampaně v Ardenách, která sestává z 11 misí a 7 střetů podle skutečných událostí. Kampaň postupuje s dynamickými bonusovými úkoly, které se mění při každém odehrání, díky čemuž zažijete dosud nevídanou opětovnou hratelnost.
  • Velte všestranné letecké jednotce, neúnavné mechanizované pěchotě a těžké podpůrné jednotce a zvolte si, kterou na danou misi nasadíte. Každá jednotka je pod velením 3 různých důstojníků, z nichž má každý svůj vlastní styl, perspektivu i schopnosti.
  • Buďte opatrní se svými strategickými rozhodnutími, protože výsledky a celkové zdraví jednotky se přenášejí mezi misemi. Získané zkušenosti mohou zvýšit celkovou účinnost jednotky, zatímco ztráty snižují její celkové zdraví. Pokud se o své jednotky nebudete dobře starat, přijdete o ně nadobro. Vaše rozhodnutí mají rozhodující vliv na výsledek bitvy!
  • Upravte si všechny 4 jedinečné schopnosti jednotky pomocí až 6 volitelných vylepšení. Jedinečný strom schopností nabízí 72 úrovní vylepšení, které Vám umožňují specializovat svých velitelů během kampaně.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingPL dabing

    Recenze na Company of Heroes 2: Ardennes Assault CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.