Age of Conan: Hyborian Adventures PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 8903
Eidos

Age of Conan: Hyborian Adventures [PC DVD]


Mix singleplayer akční adventury s RPG prvky a akčního online RPG. To vše se nachází v populárním fantasy světě Hyboria, ktorého autorem je Robert E. Howard. Jde o svět naplněný zlými božstvy, mýtickými příšerami a ztracenými civilizacemi, kde lidská rasa jen s obtížemi bojuje o přežití. Vede je mocný barbar Conan, který se právě chopil žezla království Aquilonia. Místo stability však Conanova vláda vyústí do chaosu a zatracení.

Je jen na hráči a jeho postavě, jaký osud si v tomto temném fantasy světě vybojuje, zda přežije, nebo skončí v pekle. Hra nabízí příběhově orientovanou singleplayer kampaň (během níž ovšem stejně musíte být připojeni k příslušnému serveru), která po dokončení vyústí do plynulého přechodu do online světa, kde na vás čekají další dobrodružství a hlavně interakce se spoustou dalších živých hráčů, ale i NPC postav.

Conan využívá zbrusu nový, interně vyvinutý, soubojový systém nazvaný Real Combat engine, který hráčům umožňuje bojovat v reálném čase. Znamená to, že budete moci používat svou zbraň a sami si určovat kdy a na jaké místo na těle protivníka zaútočit, kde se budete krýt atd.. Jen na schopnostech, postřehu a vlastnostech vaší postavy tedy závisí výsledek boje. Hra obsahuje nejenom souboje jednotlivců, ale i souboje skupinové, kterých se může účastnit velký počet živých i NPC postav. A nechybí ani klasické MMORPG prvky. Jde například o možnost utvářet gildy, obléhat nepřátelský hrad, bránit svoji vlastní pevnost a podobně .


  • Staňte se čímkoliv chcete.
  • Přejděte ze singleplayeru plynule do online hraní.
  • Revoluční souboje v reálném čase.
  • Objevujte masivní svět podle Roberta E. Howarda.
  • PvP bitvy, nebo třeba obléhání.
  • Postavte a braňte města stvořená hráči.


    Hra vyžaduje připojení k síti Internet a placení měsíčních poplatků kreditní kartou nebo herními kartami . Balení obsahuje předplatné na 30 dní hraní zdarma (aktivuje se při zadání čísla kreditní karty nebo kódu z herní karty ).

  • Recenze na Age of Conan: Hyborian Adventures

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.