Conflict: Vietnam Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Conflict: Vietnam - PC DVD
Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 203635
SCiEN dabing

Conflict: Vietnam [PC CD]

Hra Conflict: Vietnam zachycuje postup čtyř amerických vojáků, který v roce 1968 při težké ofenzívě uvízli za nepřátelskými liniemi a jsou zcela odříznuti od své jednotky. Cestu zpět si musí tvrdě probojovat a den co den zápasit o přežití jak s nehostinnou krajinou, i nepřáteli, kteří se mohou ukrývat naprosto kdekoliv. Důvod této nesmyslné války je jim zcela lhostejný, ale jsou si bolestně vědomi všudypřítomných Vietcong a toho, že život si budou muset tvrdě vybojovat.

Jedná se o střílečku z pohledu třetí osoby, kde plně ovládáte všech čtyř členů týmu, přičemž musíte takticky využívat jejich dovedností, abyste porazili nepřátele, zničili určené cíle a potenciální hrozby a dorazili ke své jednotce živi a zdrávi.

Hra se skládá ze čtrnácti rozsáhlých misí, z nichž každá obsahuje ještě několik různých individuálních úkolů. Cestou musíte oddíl bezpečně provést zřícenými chrámy, přes vietnamské řeky, zavítáte i do místních vesnic (s přátelským i nepřátelským obyvatelstvem), zdoláte vražednou džungli a podíváte se až do strarobylého hlavního města Hoi.

Na rozdíl od hry Conflict: Desert Storm se Conflict: Vietnam nesnaží vykreslit důvod války - jedná se o svědectví čtyř mužů, který v nepřátelské vietnamské džungli bojují o přežití. Musí zdatně překonat překážky v podobě nehostinné krajiny i přítomné neviditelných nepřátel.

Recenze na Conflict: Vietnam

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.