Conflict: Vietnam Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Conflict: Vietnam - PC CD
Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 4920
SCi

Conflict: Vietnam [PC DVD]

Hra zachycuje postup čtyř amerických vojáků, který v roce 1968 při těžké ofenzívě uvízli za nepřátelskými liniemi a jsou zcela odříznuti od své jednotky. Cestu zpět si musí tvrdě probojovat a den co den zápasit o přežití jak s nehostinnou krajinou, i nepřáteli, kteří se mohou ukrývat naprosto kdekoliv. Důvod této nesmyslné války je jim naprosto lhostejný, ale jsou si bolestně vědomi všudypřítomných Vietcongů a toho, že život si budou muset tvrdě vybojovat.

Jedná se o střílečku z pohledu třetí osoby, kde hráč plně ovládá všechny čtyř členů týmu, přičemž musí takticky využívat jejich znalosti, aby lépe porazili nepřátele, zničili určené cíle a potenciální hrozbu a dorazili ke své jednotce živí a zdraví.

Hra se skládá ze čtrnácti rozsáhlých misí, z čehož každá obsahuje ještě několik různých individuálních úkolů. Cestou musíte oddíl bezpečně převést zhroucením chrámy, přes vietnamské řeky, zavítáte i do místních vesnic (s přátelským ale i nepřátelským obyvatelstvem), zdoláte vražednou džungli a podíváte se až do strarobylého hlavního města Hoi.

Na rozdíl od hry Conflict: Desert Storm se Conflict: Vietnam nesnaží vykreslit důvod války - jedná se o svědectví čtyř mužů, který v nepřátelské vietnamské džungli bojují o přežití. Musí zdatně překonat překážky v podobě nehostinné krajiny i přítomných neviditelných nepřátele .

Recenze na Conflict: Vietnam

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.