Crashday PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50730
Atari

Crashday [PC DVD]

%%%%^%# Akční závodní titul, který vás uvede do světa adrenalinových závodů a šílených kaskadérů, kde jsou povoleny věci normálně nepřípustné, či nemožné. Záleží pouze na vás, zda svoje vozidlo rozbijete při úžasném kaskadérském kousku, nebo dáte přednost raději závodu jeden proti jednomu na vybrané rychlostní dráze. Zakázána není samozřejmě ani soutěž nervů, kdy se dva soupeři čelnímu přibližují.

Crashday je titul nabízející skutečně velké množství volnosti výběru prakticky ve všech oblastech. Ze všeho nejdůležitější je absolutní volnost pohybu na trati a hlavně mimo ni, kde vynikne propracovaný fyzikální model. Všechna vozidla jsou do značné míry upravitelná, z velké části zničitelná a dokonce je možné je vybavit zbraněmi.

Hra není rozdělena na žádné mise, což bohatě vynahrazuje velké množství módů pro single i multiplayer jako je Test Drive, Stunt Race, Pass the Bomb, Capture the Flag, Speed Bomb, Knock Out, zda Racing. Velkou předností je také komplexní a přitom snadno ovladatelný editor, v kterém lze vytvářet své vlastní tratě, nebo kaskadérské parky a sdílet je s ostatními členy komunity.

- 7 herních módů.
- Úplná volnost v pohybu po trati i mimo ni.
- Detailní model poškození u všech vozidel.
- 12 typů vozidel s možností tuningu.
- 30 tratí začleněných do příběhu kariéry.
- Zbraně jako rotační kulomet, nebo raketomet.
- Snadno ovladatelný editor vlastních tratí.
- 3 minihry.
- Multiplayer prostřednictvím sítě, nebo internetu.
- Video záznam z jíz

Recenze na Crashday

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.