The Crew Motorfest Typ konzole:

+ Dárek:Náhodná Xbox Series hra zadarmo v ceně 649,- Kč
DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Crew Motorfest - PS4The Crew Motorfest - PS5The Crew Motorfest - XBOX ONE
1 029 Kč
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
 
Kód produktu: 463033
UbisoftEN dabing
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 699 Kč

The Crew Motorfest [Xbox Series X|S]

 

O hře

Vítejte na Motorfestu, dokonalém zážitku z jízdy!
Prozkoumejte pulsující otevřený svět ostrova O'ahu na Havaji, když budete soutěžit v intenzivním závodě, tematických akcích a mnohem více! Se stovkami ikonických aut, které můžete sbírat, budete mít spoustu příležitostí předvést své schopnosti.

Klíčové vlastnosti

  • PROSKUMEJTE ŽIVÝ HAVAJSKÝ OTEVŘENÝ SVĚT
    Crew Motorfest se usadil na jednom z nejúchvatnějších míst na Zemi: na ostrově O'ahu na Havaji. Připojte se k vysokorychlostním pouličním závodům přes rušné město Honolulu, otestujte své schopnosti v terénu na popelavých svazích sopky nebo zvládněte dokonalou zatáčku na tratích.

  • OSLAVTE VŠECHNY ASPEKTY AUTOMOBILOVÉ KULTURY
    Užijte si spoustu vzrušujících jízdních aktivit a vyberte si, jak se chcete se svými auty bavit! Objevte seznamy skladeb a ponořte se do tematických kampaní, které vás ponoří do nejvzrušivějších světů automobilové kultury, včetně amerických svalů, pouličních závodů v japonském stylu a legendárních strojů minulosti!

  • SBÍREJTE NEJLEGENDÁRNĚJŠÍ AUTA
    Soutěžte v intenzivním jízdním závodě, předvádějte svůj vlastní styl, sbírejte ty nejikoničtější auta a mnohem více! Zvládněte každou jízdní výzvu a naplňte svou sbírku těmi nejlegendárnějšími vozidly, která byla kdy vytvořena.

Trailer


Recenze na The Crew Motorfest

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.