cris Tales Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA cris Tales - PS4cris Tales - PS5cris Tales - NSW
Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
Kód produktu: 411006
ModusEN dabing
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 639 Kč

cris Tales [XBOX ONE]


Cris Tales je nádherný indický zamilovaný dopis do klasických JRPG s novou perspektivou. Nahlédněte do minulosti, jednejte v přítomnosti a sledujte, jak vaše volby dynamicky mění budoucnost - to vše na jedné obrazovce při hraní! Nádherně ručně kreslené 2D animace oživí svět, ve kterém vaše volby změní současnost i budoucnost během více než 20 hodin hraní.


  • Milostný dopis klasickým JRPG Inspirované nadčasovými JRPG, jako jsou Chrono Trigger, Final Fantasy VI, Valkyrie Profile a moderní klasiky jako Bravely Default a Persona 5, se utkají a získají jedinečné obsazení spoluhráčů, vyzvou k nespočtu nepřátel a procházky rozsáhlým světem.
  • Zažijte současně minulost, přítomnost a budoucnost Nahlížejte do minulosti a poučte se z minulosti, rozhodujte o činech v současnosti a obměňujte směřování budoucnosti tak, abyste dynamicky přetvářeli svět v závislosti na vašich rozhodnutích.
  • Ovládněte strategický boj Překrucujte své nepřátele do minulosti nebo budoucnosti, synchronizujte útoky, abyste získali lepší skupinové schopnosti, a osvojte si načasování útoku a obrany, abyste v boji překročili své hranice
  • Odhalte fascinující příběh a postavy Děj císařovny ke zničení světa je složitý a vrstvený. Použijte svůj důvtip a získejte mocné spojence po celém světě, abyste odhalili a zrušili její mnohostranný web a dostali se až do skutečného konce této okouzlující pohádky.
  • Objevte krásný svět Vylezte na palubu vzducholodě nebo člunu a probrázděte tento ručně řemeslnicky temný pohádkový svět. Od zářícího království Crystallis po slumy Vinez objevte každou jedinečnou lokalitu a utvářejte její budoucnost.
    Předobjednávkou získejte:
  • Sběratelský plakát
    cris_tales_preorder


Související produkty (1)


Recenze na cris Tales

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.