Crysis 2 CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Crysis 2 CZ - PS3Crysis 2 CZ - XBOX 360
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 49651
Electronic

Crysis 2 CZ [PC DVD]


Druhý díl akčního trháku Crysis nenavázal přesně tam, kde první skončil, ale přesune se v čase i místě. Příběh se odehrává 3 roky po událostech na ostrově, tedy v roce 2023 a přesune se do jednoho z největších míst civilizovaného světa - New Yorku, který je v té době pod těžkým útokem mimozemských nepřátel. Ti postupně decimal celou planetu a města jako Rio de Janeiro, Tokio nebo Londýn jsou zcela vylidněné, kolem nich jsou jen obrovské krátery a na nebi zlověstně visí obří nepřátelské lodě.

Další na řadě je New York a to se samozřejmě Vám ani Vašemu týmu nelíbí a jste vyslán, abyste pomohli posledním vojákům, kteří se snaží postavit na slabý odpor. Celá země se změnila v bitevní pole, denně narůstá ukazatel počtu mrtvých a to, co začalo jako lokální bitva na ostrůvku kdesi v mořích, se rozrostlo do globálního konfliktu.

Vašim hlavním spojencem je na nelehké cestě opět nanooblek, tedy jeho vylepšená verze, která si opět zachová čtyři hlavní módy, ale tentokrát trochu obměněné. Prvním módem je klasický armor, který zesílí Vaši ochranu a dokáže zastavit výstřely na Vaše tělo. Druhý mód zajistí neviditelnost. Vaše postava sice sama automaticky chodí nenápadně a dost potichu, ale využití tohoto módu zajistí dočasné splynutí s okolím a také ještě více ztiší Vaše kroky. Třetím bude mód power, který tentokrát spojí vlastnosti rychlosti a síly z prvního dílu, po čem rada hráčů dost volala. Můžete tak rychle utéct z horké situace nebo vyskočit na vysokou budovu nebo například odhodit nepřítele desítky metrů daleko. A poslední, zcela nový mód je Tactics. Ten využijete ve chvíli, kdy potřebujete analyzovat své okolí a při jeho aktivaci se Vám zvýrazní mrtvoly, dozvíte se o nich základní informace, zjistíte způsob smrti, prehrabete se statistikami nalezených zbraní a vůbec získáte řadu dat o věcech kolem sebe .


Recenze na Crysis 2 CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.