Crysis CZ (Maximum Edition) PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 48566
Electronic

Crysis CZ (Maximum Edition) [PC DVD]


Balení obsahuje základní hru Crysis , datadisk Crysis: Warhead a multiplayerovou akci Crysis Wars.


Crysis
First-person střílečka Crysis se stejně jako Far Cry odehrává na exotickém ostrově v jižním Pacifiku (ale dočkáte se také oblastí plných mrazu a ledu), kde najednou dochází k zatmění Slunce, protože mimozemšťané dané místo zmrazili. Neidentifikovatelné létající objekty si nejprve všimla Čína a Severní Korea, jejichž vlády tam proto vyslaly svou armádu, ale příliš se jim nedaří ...

Američané se na to už nemohou dívat a vypravují tam svou jednotku pro speciální účely, jejímž členem je i Jack Dunn, do koho se vtělí. Zpočátku bude Vaším úkolem analyzovat situaci na ostrově a zároveň se nenechat odhalit Korejci (s nimiž časem začnete spolupracovat), později se úkoly trošku větví (Pro lepší hratelnost) a můžete si prožít i milostný vztah s krásnou žoldnierkou:)

I když je děj zasazen především do exteriérů (se střídajícím se dnem a nocí), Vaše kroky povedou i do různých komplexů, přičemž samotný závěr hry se bude odehrávat v srdci mateřské lodi návštěvníků z vesmíru.

Snad každý problém, na který narazíte, má nejedno řešení. Dost často se stane rambo-styl nepoužitelný a hráč bude muset zapojit své mozkové kapacity, aby ve výsledku zužitkoval okolní prostředí ve svůj prospěch.

Z dopravních prostředků usednete do džípů, helikoptér či moderních letadel (mapa nemá žádné vymezené okraje), přičemž dechberoucí CryEngine 2 se postará o to, aby byl každý objekt zničitelný a choval se přesně podle fyzikálních zákonů, takže se Vaše vozidlo nikdy sevřena o obyčejnou větev nebo jinou přírodní překážku.


Crysis: Warhead
Alternativní pohled na konflikt z původní hry s jiným hrdinou a na opačné straně ostrova zahrnující nový zbraňový arzenál, vozidla i inovovaný multiplayer. Ve hře si navléknete nanooblek seržanta Sykese, jednoho z předních postav z Crysis, známého též pod přezdívkou "Psycho".

S touto mnohem impulzivnější a agresivnější hlavní postavou, odhalíte na pozadí událostí původní hry, že život na druhé straně ostrova je ještě zběsilejší a výbušnější, než si vůbec dokážete představit. Naštěstí je Psychův nanooblek stejně účinný. Proti nepřátelům budete bojovat nejen mocnějším arzenálem plným modifikovatelných zbraní, ale také v nových vozidlech.


Crysis Wars
Výhradně multiplayerová část datadisku Crysis Warhead. Z celkových 21 map rovnou 9 z nich získalo drobná vylepšení oproti původní hře, přibyla pětice z Vánočního map packu a také si zastřílíte na sedmi zcela nových.


Recenze na Crysis CZ (Maximum Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.