Pro Cycling Manager 2020[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
 
Kód produktu: 411863
BigBenEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Pro Cycling Manager 2020[Steam] [PC digital]


Uděláte správná rozhodnutí?


Vydejte se na peloton ve více než 230 závodech a 650 etapách, od Tour de France po La Vuelta až po klasické události kalendáře světového turné. Staňte se manažerem cyklistického týmu a dostaňte se na vrchol! Abyste se tam dostali, budete muset spravovat finance a nábor, plánovat svá školení a implementovat svou strategii. A poprvé v Pro Cycling Manager se musíte starat o své jezdce a jejich morálku! Jedno rozhodnutí může změnit všechno...


Musíte poslouchat žádosti vašich cyklistů (zařazení do závodu, osobní cíle atd.) a buď s nimi souhlasit nebo odmítnout. Jste manažerem, pouze vy můžete dělat rozhodnutí, která udrží rovnováhu ve vašem týmu a motivují vaše cyklisty v kritických chvílích, zatímco se snaží dosáhnout pro svůj tým nejlepších výsledků. Můžete také hrát jako samostatný cyklista a věnovat se kariéře a dostat se na nejvyšší vrcholy v režimu Pro Cyclist. Osvědčili jste se v režimu kariéry? Zahrajte si online režim s až 15 dalšími hráči z celého světa.


Novinky v edici 2020:

  • 21 oficiálních etap Tour de France 2020.
  • Jezdci budou podávat žádosti (zařazení do závodů, nábor cyklistů atd.) A vaše rozhodnutí ovlivní jejich morálku a výkon. Přestupní období (Transfer window) je také rozhodující pro udržení rovnováhy ve vašem týmu.
  • V každém závodě je motivace vašich cyklistů spojena s morálkou a klíčovými událostmi, jako je například nošení dresu, vítězství v předchozí etapě atp. Plně motivovaný cyklista může vyniknout v klíčových momentech závodu, včetně zrychlení pelotonu nebo přípravy na závěrečný sprint.
  • Nový asistent, který vám pomůže naplánovat vaše závody.
  • Propracovaný informační panel.
  • Vylepšená AI (umělá inteligence), agresivnější a dobrodružnější.

    Jedná se o digitální verzi hry Pro Cycling Manager 2020, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.


Recenze na Pro Cycling Manager 2020[Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.