Pro Cycling Manager: Season 2012 PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 206596
FocusEN dabing

Pro Cycling Manager: Season 2012 [PC DVD]

Pro Cycling Manager: Season 2012, dokonalý PC cyklistický simulátor, je zpět a ohromí fanoušky cyklistiky a managementu!

Staňte se hlavním trenérem, vyberte si z více než 80 profesionálních týmů a zúčastněte se legendární Tour de France! Sponzoři, jezdci, smlouvy, vybavení ... musíte řídit každý aspekt vašeho týmu, abyste ho dovedli k vítězství a přinesli domů známé žluté tričko.

Ovládejte své cycklistov během akčních závodů, kde jen ty nejlepší strategie převýší neuvěřitelně realistickou AI. Dosáhněte nejvyšší stupínek na stupni vítězů na nejprestižnějších závodů na světě, jako Vuelta, Giro a Tour of Australia a zejména Tour de France. Soutěžte s 20 dalšími manažery týmů z celého světa v úplně novém multiplayer režimu. V tomto ročníku se můžete vyzývat navzájem v daném rozpisu závodů, který musíte respektovat a kde se každé vítězství počítá!



  • Mezi nové funkce patří plánovač sezóny, který umožňuje MENEZA registrace na závod pro Vaše závodníky během celé sezóny.
  • Představuje se systém průzkumu etap a větší zdravotnický personál. Uživatelské rozhraní bylo přebudováno od základů.
  • Podrobnější a rozmanitější prostředí posiluje regionální identitu každého závodu. Nové budovy a objekty oživují scenérie podél cesty. Implementovány byly nové modely jezdců, včetně některých z největších šampionů všech dob.
  • Nová, ještě vnímavější umělá inteligence bere v úvahu únavu jezdců, aktuální umístění v žebříčku a vývoj konkurence před rozhodováním, zda Vás bude sledovat v brejku, nebo se pokusí o zisk prvního místa brejkem přes horský průsmyk!
  • Zcela nový multiplayerový režim s pravidelnými soutěžemi pro online výzvy přátel. Sestavte si tým snů sbíráním"kartiček" jezdců a vybavení a bojujte o vítězství v náročných hrách pro více hráčů!
  • Zcela nová Pro divize s dalšími 40 závody a 20 oficiálními týmy!

  • Pro Cycling Manager: Season 2012 - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 2 hodnocení.

    Recenze na Pro Cycling Manager: Season 2012

    Zobrazeno 12 (z 2 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 06. 12. 2012
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 01. 12. 2012
    Velmi dobrá
    klady produktu Skvělý obraz,detaily,
    zápory produktu Složité na ovládání hry pří závodu
    Zobrazeno 12 (z 2 hodnocení)
    Celkem stran:   1