NHL 20 CZ[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
339 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 402000
Electronic

NHL 20 CZ[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

 


V NHL 20 se vracejí všechny novinky z NHL 19 jako hraní na vnějších kluzištích, mód kariéry, anebo možnost potkat se s hokejovými legendami jako Wayne Gretzky.


Přicházejí legendy
NHL 20 představuje více než 200 legend z různých období hokejové historie. Zahrajte si proti největším hokejistům všech dob včetně Waynea Gretzkyho. Ve hře NHL 20 se též objevují týmy hrdinů, které spájejí nejlepší hráče minulosti a současnosti. Těšit se tak můžete na parádní souboje mezi současnými superhvězdami a legendami z historie hry. V režimech pro jednoho i víc hráčů máte nyní historii na dosah ruky. Vytvořte si vlastní tým a vrhněte se do boje s nejlepšími z nejlepších.


Vítejte pod širým nebem


Hokej se vrací ke svým kořenům na zamrznuté rybníky. Úplně poprvé v historii série se můžete vydat na zamrznutý rybník a zahrát si s ostatnými v rámci režimů EA SPORTS Hockey League, NHL THREES, Play Now a úplně nových režimů NHL ONES a Pro-Am. V režimu NHL ONES se s dalšími dvěma hráči střetnete v souboji jeden proti jednomu proti jednomu (1v1v1). Ukažte vaše schopnosti a kreativitu bez toho, aby vás svazovali pravidla, přerušování hry, nebo jiná omezení. Zvítězte, zahrajte si v nových lokalitách a staňte se krály vnějšího hokeje.


Vyjádřete svůj styl
Vynikejte na ledu ve hře NHL 20 díky více než 900 různých úpravám pro vašeho vlastního hráče. Více než kdy předtím máte svobodu v tom, jak budete na ledě vypadat. Úplně poprvé se můžete obléct ve stylu rybníkového hokeje anebo do každodenního oblečení včetně mikiny s kapucí, bundy, svetru a dalších kousků. Vystavte na obdiv vaši osobnost odvážnými vzory a barvami. K přizpůsobení herního stylu vám poslouží nové herní třídy a hráčské vlastnosti. NHL 20 vám přináší svobodu ve vytvoření hráče, kterým jste vždy chtěli být.


 


Recenze na NHL 20 CZ[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.