Danganronpa 1 & 2 Reload[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
819 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 381671
NIS

Danganronpa 1 & 2 Reload[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Vyzkoušejte si next-gen remake oblíbených RPG her DanganRonpa: Trigger Happy Havoc a Danganronpa 2: Goodbye Despair .


DanganRonpa: Trigger Happy Havoc
Hope’s Peak Academy je domovem nejlepších a nejtalentovanějších Japonských studentů-svietielok naděje pro budoucnost. No tato naděje z náhle umírá, když se Makoto Naegi a jeho spolužáci ocitnou zajetí ve škole, odříznuti od okolního světa a hračkami zvláštního, vražedného malého medvídka jménem Monokuma. Ten štve studentů proti sobě a slibuje svobodu těm, kteří dokáží zabít své spolužáky.

Je tak jen na vás, abyste zjistili, kdo Monokuma skutečně je a proč jste byli uneseni ze světa, který jste kdysi znali. No dejte si pozor, co si budete přát-někdy není nic vražednejšie než samotná pravda ...

  • Zajatí ve škole, která se stala vězením, studenti zběsile vraždí jeden duze. Vaším úkolem je prošetřit každý incident, hledat stopy a mluvit se svými spolužáky, abyste se dokázali dostat na kloub každé brutální vraždě!
  • podlý Monokuma slouží jako soudce, porota a popravčí ve světě plném zoufalých brutálních vražd, kde přichází stále s podezřeními, rozebírá slova studenty a používá je proti nim, odhaluje jejich lži a činí tak napětí ještě silnější.
  • Získejte spolužáků na svou stranu při každém vyšetřování, vystavte z nich informace a zjistěte, kdo to udělal. A když to zjistíte, aktivujte své smysly a přesné načasování, abyste dokázali předejít dalším vraždám a zachránili si kůži.
  • Užijte si originální zážitek podle svého vkusu-celá hra je totiž nadabována jako v anglickém jazyce, tak i v originálním japonském.


    Danganronpa 2: Goodbye Despair
    Kdysi populární turistická destinace Jabberwock Island zůstává nyní podivně nedotčeným a neobývaným ostrovem. Vy a vaši spolužáci z elitní Hope’s Peak Academy jste se dostali na tento ostrov díky Vaší učitelce na školní výlet. Každý, jak se zdá, se baví na slunci ... dokud se Monokuma nevrátí aby opět začal svou vražednou hru! Uvězněn na tomto vražedném ostrově spočívá Vaše jediná naděje na únik ve vyřešení záhad ostrova. Ale pozor, pravda může být někdy skutečným zoufalstvím ...


  • Vražda je jediný způsob, jak uniknout, když jste uvězněn na tomto ostrově. Když Vaši spolužáci začnou padat jako kokosové ořechy, musíte se vnořit do každé vražedné události, hledat stopy a vést dialogy se svými spolužáky abyste odhalili příležitost, motiv a důvod že za každou vraždou!
  • Hrajte jeden na jednoho v úplně nových minihrách s ostatními studenty v režimu Class Trial, demaskujte jejich falešné pravdy a pomocí důkazů odhalte, co se opravdu stalo. Ale pozor! Pokud student není přesvědčen, vyzve Vás v režimu Rebuttal showdownu a přinutí Vás obhájit svou argumentaci!
  • Porovnejte své důkazy s argumenty spolužáků a odhalte, kdo mluví skutečně pravdu. Jakmile máte podezřelého, rozehraje s ním partii v různých, na čase a reflexech založených, herních systémech na odhalení konečné pravdy a unikněte z ostrova živý!



  • Recenze na Danganronpa 1 & 2 Reload[PS4]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.