Gears of War 4 (Play Anywhere) XBOX ONE

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 402724
MicrosoftEN dabing

Gears of War 4 (Play Anywhere) [XBOX ONE]

Začíná nová sága, jeden z najoslavovanejších sérií video her všech dob. Po těsném uniklého po útoku na jejich vesnici, JD Fenix a jeho přátelé, Kaito a Del musí osvobodit své milovaných a najít původ nového, příšerného nepřítele.

Nikdy nebojujte samotě-Užijte si kooperativní mód pro dva hráče, lokálně za využití rozdělené obrazovky, na Xbox Live, nebo LAN. Druhý hráč má možnost si zvolit mezi postavami Kaith a Del.

Vylepšené možnosti krytí v boji-Nové pohyby v boji na blízko a popravy s nožem na blízko přemění každý kus země, kde je možnost se ukrýt na ofenzivní možnosti pro hráče.

Nové brutální zbraně-Úžasný arzenál nových zbraní zahrnuje buzzkill a Dropshot, které mohou střílet kolem, nebo přes úkryty a zasypat nepřátel destrukcí ze všech úhlů.

Explozivní Versus Multiplayer mód-Soupeřte online v nových nebo oblíbených herních módech, všechny na specializovaných 60 fps serverech. Nové vizuální systém hodnocení bude znamenat férové párování pro sociálních, soutěživé a profesionální hráče.

Gears of War 4 obsahuje kompletni kolekci Gears of War pro Xbox 360. Zahrajte si originální trilogii Gears of War a Gears of War: Judgment, díky které si můžete užít více než 50 hodin hry.



  • 25 let po vyvrcholení Gears of War 3, popohnaný sérií divných zmizení, musí JD Fenix přijmout dědictví svého otce a dát se do boje s novým, hrozivým nepřítelem.
  • Užívejte si kooperativní mód pro dva hráče lokální s rozdělenou obrazovkou, nebo díky Xbox Livenebo LAN. Druhý hráč má možnost výběru mezi postavami Kaito a Del.
  • Nové pohyby v boji na blízko a popravy nožem na blízko, díky kterým měníte každý úkryt na možné útočiště.
  • Ohromný arzenál zbraní, některé dokáží střílet kolem, nebo přes překážky a překvapit nepřátel.
  • Soupeřte online na specializovaných 60 fps serverech. Také využijte novýc žebříčkový systém, který lépe zařadí hráčů podle jejich schopností.





  • Recenze na Gears of War 4 (Play Anywhere)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.