Dark Messiah of Might & Magic CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 6606
Ubisoft

Dark Messiah of Might & Magic CZ [PC DVD]

Svět Might and Magic, jak ho ještě neznáte!

3D akční titul okořeněný jen velmi jemně PRG prvky, které Vás zavádějí do neprozkoumané části světa Might and Magic, regionu Ashan, který je stižen apokalyptickým proroctvím. Tím proroctvím je Temný Mesiáš.

Jste obsazeni do role mladého hrdiny Saretha, který byl trénován v umění boje i magii, aby se utkal právě s Temným Mesiášem. Než se k němu dostanete, budete muset projít 12 úrovněmi světa Ashan, kde na Vás bude čekat široká škála nepřátel včetně draků, goblinů i nemrtvých, s nimiž budete Vy jako Saretha bojovat pomocí devastujících kouzel as několika střelnými, bodných i sečných zbraněmi.

RPG prvek ve hře představuje možnost volby povolání (mág, bojovník, vrah), vylepšování základních vlastností (zranění, zdraví, odolnost, rychlost) a učení nových útočných i obranných pohybů a kouzel.

Nechybí ani podpora multiplayeru pro 32 hráčů skrze LAN i internet, kde máte na výběr ze 4 povolání a 2 ras. K dispozici jsou jak módy klasické (například DeathMatch), tak i nové (Evolution).

O technologický základ hry se postaral opěvovaný Source engine od Valve použitý ve hře Half-Life 2, který zajišťuje nejenom vizuální přitažlivost, ale také slušný výkon na širokém spektru různých konfigurací, řadu speciálních efektů, podporu reálné fyziky, vysokou interaktivitu lokací a další .

  • 12 rozmanitých úrovní světa Ashan.
  • 40 sečných, bodných i střelných zbraní.
  • Magie v podobě útočných prvků.
  • Výběr postavy ze tří povolání.

  • Recenze na Dark Messiah of Might & Magic CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.