DARK Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA DARK - XBOX 360
Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 209202
EN dabing

DARK [PC DVD]

DARK je tajemná akční hra plná RPG prvků, které Vám umožní vklouznout do role nejhroznějšího zabijáka-upíra. Číhajte na své nepřátele ze stínů, využívejte mocné upírské schopnosti a zbavujte se jejich pod rouškou noci bez nejmenšího povšimnutí okolí.

V DARK se probouzíte se ztrátou paměti v upírském baru Century. Vaše jméno je Eric Bane a vůbec netušíte, jak jste se tam dostali, a už vůbec ne, jak jste se stali jedním z nemrtvých. V Century však najdete řadu úkolů, z nichž každá Vás posune o kousek blíž na cestě za pravdou o Vašem nakažení.

Vzrušující příběh DARK Vás vtáhne do světa plného krve a temnoty, ve kterém se kdykoliv lovec může stát kořistí. Jak odkrývá tajemství globálního konglomerátu, který se zdá být tak všudypřítomný a všemocný, budete postupně vylepšovat své schopnosti-od schopností zůstat pozorovatelných až po provedení rychlého procesu s těmi, kteří měli tu smůlu, že jejich pohled spadl právě na Vás.

  • Nenápadnost a akce se harmonicky kombinují, když putujete světem temnoty a mlčení, a útočíte na svých nic netušících nepřátel.
  • Používejte mocné upírské schopnosti a tvrdé pěsti v boji s nebezpečnými nepřáteli-změňte se na oblak kouře a zmizte, nebo se Ukažte za zády svého nepřítele v okamžiku.
  • Silní a inteligentně ovládání nepřátelé spojují fantazii s reálným světem. Bojujte jako s policií a elitními speciálními jednotkami, tak i s Ghoul a jinými upíry.
  • Hrady, zámky, muzea, mrakodrapy, noční kluby a mnoho dalších lokací vyhotovených v ohromující 3D stínované grafice, které přímo vyzývají prozkoumat jejich-ale pozor, nebezpeční nepřátelé se skrývají všude.
  • RPG prvky se spojují s podmanivým příběhem-své schopnosti budete zdokonalovat díky úspěšným únikům a bojem, přičemž budete postupovat příběhem konverzacemi s NPC



  • Recenze na DARK

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.