Darkness Within 1 [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
 
Kód produktu: 450662
IcebergEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Darkness Within 1 [Steam] [PC digital]


Prozkoumejte znepokojující zákoutí lidské psychiky. Ponořte se do dimenze nočních můr, okultismu a napjatého psychologického světa vytvořeného v klasickém lovecraftovském stylu.


Jako policejní detektiv Howard E. Loreid máte za úkol vyřešit vraždu Clarka Fielda, bohatého muže zapleteného do okultismu. Váš podezřelý číslo jedna je Loath Nolder; vysoce uznávaný soukromý detektiv. Po záhadném opuštění svého posledního případu a náhlém objevení se o pět let později se člověk diví, jak se uctívaný PI Loath Nolder stal podezřelým z vraždy na útěku. Vaše zdánlivě rutinní vyšetřování nabere dramatický zvrat, protože strašlivé události začnou sužovat vaši psychiku. Hrůzostrašné sny a paranormální zážitky mučí samotnou vaši bytost a hranice mezi zdravým rozumem a šílenstvím se děsivě stírá. Postavte se tváří v tvář hrozným pravdám ukrytým hluboko v zákoutích vaší mysli, když se vydáte na surrealistické dobrodružství.


Klíčové vlastnosti:

  • Mrazivé hororové dobrodružství s hlavolamy inspirované dílem HP Lovecrafta, které je nyní poprvé uvedeno na Steam jako mírně vylepšené vydání s chromatickou aberací a filmovými efekty aplikovanými na grafiku hry!
  • Zabudovaný systém tipů se 3 úrovněmi obtížnosti – Hráči si mohou vybrat, zda budou hrát v režimu Standard, Detective nebo Senior Detective.
  • Jedinečný inventární systém – Využití „obrazovky myšlení“ umožňuje hráčům sbírat a zkoumat předměty a myšlenky. Náznaky lze také zkoumat, kombinovat nebo používat.
  • Dynamické hádanky a funkce – Tradiční hádanky dobrodružných her jsou doplněny o dešifrování snů a podtržení úryvků v dokumentech, aby se získaly kritické stopy.
  • Vylepšený herní zážitek – Patentovaný herní engine umožňuje působivé speciální efekty a ohromující vizuální prvky v panoramatickém herním prostředí první osoby.
  • Strašidelná herní atmosféra – Pohlcující zážitek vytváří fascinující příběh, mrazivé prostřihové scény v reálném čase a strašidelná hudba.

  • Název vydavatele: Iceberg Interactive
  • Název vývojáře Stormling Studios
  • Datum vydání: 14.08.2009
  • Pegi: 7
  • Žánr: Adventura
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 2000/XP/Vista
    Procesor: 1 GHz procesor Intel Pentium
    Paměť: 512 MB RAM
    Grafická karta: 128 MB grafická karta kompatibilní s DirectX 9.0c nebo lepší
    Pevný disk: 1,1 GB volného místa
    DirectX: Verze 9.0c


    Jedná se o digitální verzi hry Darkness Within 1, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder © 2007-2009 Zoetrope Interactive. Licensed exclusively to and published by Iceberg Interactive B.V. Iceberg Interactive design and mark are registered trademarks of Iceberg Interactive B.V. Developed by Zoetrope Interactive. Microsoft®, Windows® and DirectX® are registered trademarks of Microsoft Corporation. All other brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in Europe.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL dabing

Recenze na Darkness Within 1 [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.