Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs - PS3Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs - XBOX 360
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 47587
Activision

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs [PC DVD]

Ledové dobrodružství se známými hrdiny se vrací. Jak putuje kapánek nevšední družina tundrou a dalšími kraji, narazí zcela nečekaně na jiný svět - životem kypící svět dinosaurů s džunglemi, záhadnými rostlinami, ukrutnými veleještěry, bláznivými dobrodružstvími a několika novými přáteli.

Ujmete se role více než šesti hratelných postav, včetně oblíbených přátel z Doby ledové a dalších, nových postav, využijete jejich výjimečných schopností a putujte více než 15 úrovněmi plnými akce. Kromě rozšířených funkcí hry pro jednoho hráče se můžete poprvé ve hře z Doby ledové spojit s přáteli a členy rodiny v osmi minihrách, ve kterých spolupracuje několik hráčů dohromady.

  • Znovu si užijete srandy, postavy a prostředí pravěku známé z filmu - hráči prožívají dobrodružství nejen z filmu se všemi svými oblíbenými postavami - vážným, ale potrhlým lenochod Sidem, dobrosrdečným mamutem Mannym, odvážným šavlozubým tygrem Diegem a neúmyslně potíže způsobující veverkou Scratem.
  • Poprvé ve hře z Doby ledové hrajete s několika postavami - k dispozici máte více než šest hratelných postav. Hráči je umožněno zvládnout jejich výjimečné schopnosti během různorodých herních činností, včetně náročných plošinových akcí, úkolů na ubíhajícím pozadí a řešení hádanek.
  • Vychutnejte si neustále se měnící hru ve více než 15 úrovních - každá úroveň předkládá nové a poutavé úkoly, hráč se učí používat schopnosti jednotlivých postav, aby porazil nepřátele, překonal nebezpečné úseky, vyhnul se překážkám a unikl z nebezpečných situací.
  • Nově se objevují minihry pro více hráčů - ďaľšia novinka ve hrách s námětem z Doby ledové. Hráči se spojí až se čtyřmi přáteli nebo členy své rodiny ve zbrusu nových minihrách pro více hráčů.
  • Recenze na Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.