Days Gone CZ PS4

Cena s DPH
499 Kč
Cena bez DPH: 412 Kč
 
Kód produktu: 362642
PlayStationCZ titulky4K HDR dynamic 4K gaming
 
Chceš ušetřit 40 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 459 Kč

Days Gone CZ [PS4]


Hra Days Gone se odehrává v otevřených pouštích pacifického severozápadu dva roky poté, co mysteriózní celosvětová nákaza zničila svět. Tato nákaza většinu obyvatelstva zabila, ale miliony změnila na nemyslící divoké příšery. Přeživší žijí v světě, ve kterém jsou všechny suroviny vzácné, násilí a vraždy jsou běžné a přeměněny příšery zvané Freakers se potulují v divočině.

Hráči se postaví tomuto násilnému světu v roli Deacona St. Johna, lovce lebek, který žije v divočině mimo lidských táborů. Deacon prožívá za pomoci schopností, které nabyl před koncem světa, při ježdění v motocyklovém gangu"Mongrels MC", ve kterém byly násilí a chaos součástí ježdění na cestách.

Days Gone je průzkumem toho, jak by většina z nás reagovala na konec světa a drsné podmínky, ztrátu milovaných, přátel, či rodiny, je to náhled na pomstu a zoufalství, poznání, že přežití není život. Pro Deacona je to boj o neumírající naději.

  • Days Gone nabízí svobodu na průzkum, strategie a hru vlastním způsobem. Nebezpečné prostředí plné průsmyků, jeskyní, hor, horských dolů a říčních nádrží doručuje dech vyrážející herní zážitek.
  • Hra obsahuje plně přezkoumatelná prostředí a dynamickou umělou inteligenci. Hráči se mohou spolehnout na jejich schopnost taktizování, vytváření zbraní a pomůcek, průzkum světa a schopnosti v boji. Téměř každé vozidlo, budova a součást prostředí mohou být prozkoumány, což zaručuje pohlcující herní zážitek, který hráče donutí si vybrat způsob přístupu k prostředí.



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingHU titulky

    Recenze na Days Gone CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.