Red Dead Redemption (Game of the Year Edition)-PS3-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
539 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 228057
Rockstar

Red Dead Redemption (Game of the Year Edition)-PS3-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Balení obsahuje základní hru Red Dead Redemption a datadisk Red Dead Redemption: Undead Nightmare .

Red Dead Redemption
Hra od známých tvůrců GTA se odehrává na divokém západě, kde banda desperátů a kriminálníků určuje vládou teroru tvrdá pravidla. Příběh se točí okolo hlavní postavy John Marston, který jednoho dne opustí svou rodinu a pohodlný život a vydá se na nové dobrodružství.

Oproti GTA se hra honosí rozlehlejším světem, ve kterém plníte různorodé mise, při kterých si užijete jízdu na koni iv dostavníku, množství přestřelek, westernové minihry, lovení zvěře a další a další akce, ke kterým prostředí divokého západu neodmyslitelně patří.

  • Obyvatelé měst dodržují denní režim jako ve skutečnosti - ve dne chodí do práce, v noci spí, nebo popíjejí v místním saloonu
  • Kromě plnění misí se můžete kdykoliv vydat na lov a za kůže dostat pěkné peníze
  • Příroda je věrně zpracována s celým koloběhem života, např.. v lese vlci loví králíky, či vyrušený medvěd zaútočí na nic netušícího kolemjdoucího
  • Mrtvá těla nemizí, jako v jiných hrách ale efektně se na ně slétnou supi
  • Řada originálních miniher, jako je obtesávání ruky nožem

    Red Dead Redemption: Undead Nightmare
    Red Dead Redemption: Undead Nightmare je stand-alone datadisk, který vůbec poprvé přináší stahovatelný obsah Undead Nightmare Pack, Outlaws to the End Co-op Mission Pack, Legends and Killers Pack, Liars and Cheats Pack a všechny Multiplayer Free Roam módy vydané až dosud v jednom balíku.

    Red Dead Redemption: Undead Nightmare nabízí hodiny nového singleplayer příběhu a nový multiplayer obsah. Od večera do rána pustoší zombie mor kdysi bohatou hranici, ničí krajinu a probouzí mrtvých. V města, osadách a základnách po celém světě jsou neinfikovaná občané ponecháni aby bojovaly o přežití proti vlnám nemrtvých. John Marston musí vyrazit do obrovského a děsivého světa a přežít dost dlouho na to, aby našel lék.

    Čtyři třídy zombie se zapojili do boje, z nichž každá má jedinečné vlastnosti, útok a obranu. Mýtické zvířata se potulují na hranici, mezi nimi zombie pumy, medvědi, vlci a mnoho dalších. Zabít nemrtvé vyžaduje netradiční zbraně, včetně nové muškety, která může být nabita pozůstatky vypleněn padlých zombie. Smrtící Tomahawk a výbušná puška zaznamenali triumfální návrat a jsou k dispozici výhradně pro ty, kteří si stáhli Legends and Killers Pack a Liars and Cheats Pack.

    Zcela nový singleplayer příběh nabízí nové výzvy, questy a události, včetně Missing Persons, kde musíte najít chybějícího přeživšího ztraceného mezi zástupy nemrtvých. Nový kompetitivní multiplayer obsah zahrnuje Undead Overrun, nový multiplayer mód přežití, kde vlny infikovaných útočí a Vy musíte pracovat společně, abyste zůstali naživu, proti stále se zvyšující obtížnosti.

  • Obsahuje celou singleplayer hru Undead Nightmare na samostatném fyzickém médiu.
  • Také obsahuje Red Dead Redemption multiplayer: včetně všech multiplayer módů z původní hry a celého multiplayer obsah zveřejněných po vydání.
  • Nevyžaduje připojení k síti Internet v singleplayer módu.
  • Vyžaduje připojení k síti Internetu při kterýkoli multiplayer mód.

  • Recenze na Red Dead Redemption (Game of the Year Edition)-PS3-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.