Red Dead Redemption 2 (Special Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Red Dead Redemption 2 (Special Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
1 169 Kč
Cena bez DPH: 966 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 385283
RockstarEN dabing

Red Dead Redemption 2 (Special Edition) [PS4]

Ke každé předobjednávce dostanete DLC s bojovým koněm a balíček Outlaw Survival Kit! Pro nejrychlejší také připravujeme překvapení!


Hra od tvůrců
Grand Theft Auto 5 a < a href="https://www.supergamer.cz/red-dead-redemption-game-of-the-year-edition-p-201486.html"> Red Dead Redemption , Red Dead Redemption 2 je epický příběh o životě v neúprosném srdci Ameriky. Obrovský atmosférický svět také poskytne základy pro zcela nové zážitky v multiplayerovém režimu.
Znovu vítejte ve světě, ve kterém se nezákonné hazardní hry, přestřelky a pití stávají životním stylem. Pokračování vysoce populárního otevřeného světa ve stylu akce divokého západu, které bude zaručeně větší, odvážnější a mnohem realističtější.
Amerika, píše se rok 1899. Začal se konec éry divokého západu a muži zákona loví posledních členy gangů. Ti kteří se nevzdají nebo nepodlehnou, jsou zabiti.
Po špatném zvratu vlámačky ve westernovém městečku Blackwater, jsou Arthur Morgan a jeho gang Van der Linde donuceni k úniku. V patách jsou jim federáni agenti a nejlepší lovci odměn v zemi, aby gang přežil je donucen loupit, krást a probojovat se drsným vnitrozemím Ameriky. Kvůli neshodám v gangu hrozí jeho rozpadnutí, Arthur se musí rozhodnout mezi vlastními ideály a věrností ke gangu, který ho vychoval.
Obsah předobjednávkový DLC balíčku:
Na krásného železito-šedého Ardenského koně se v boji vždy můžete spolehnout. Kůň je odvážnější a vytrvalejší než standardní plemena, toto je kůň který si dokáže zachovat chladnou hlavu i během boje. Kůň je dostupný pouze v režimu příběhu.
Balíček Outlaw Survival Kit obsahuje balení důležitých zásob, které vám pomohou přežít drsné prostředí pohraničí, a to včetně předmětů na obnovení zdraví, Dead Eye a další. Balíček je dostupný pouze v režimu příběhu.
RDR_2_Special_PS4

Red Dead Redemption 2 Special Edition obsahuje:
  • Hru Red Dead Redemption 2
  • Exkluzivní mapu světa
  • Speciální misi s vyloupením banky
  • Exkluzivním bojového koně
  • Pistolnický kostým Nuevo Paraiso
  • Herní bonusy, vylepšení, bonusové peníze a slevy
  • Tři zbraně zdarma


  • Recenze na Red Dead Redemption 2 (Special Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.