Dead Rising 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dead Rising 2 - PC DVDDead Rising 2 - XBOX ONEDead Rising 2 - PS3Dead Rising 2 - XBOX 360
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 357385
CapcomEN dabing

Dead Rising 2 [PS4]


Několik let uplynulo od incidentu ve Wilamette a přestože se Frankovi West podařilo zachránit Ameriku před zombie apokalypsou, zdroj zombifikácie se nepodařilo zcela zničit. To vedlo k pokračujícímu prepukaniu zombie ohnisek v celých Spojených státech.

Dead Rising 2 přesouvá akci z každodenního světa středozápadu Ameriky do Fortune City, nejnovějšího a největšího amerického zábavního střediska. Lidé se hrnou do Fortune City z celého světa, aby unikly před realitou a kvůli šanci velké výhry.

Ve hře se jako hlavní protagonista představuje bývalý národní motokrosový mistr Chuck Greene. Předtím, než si získal slávu a sponzorů se svým týmem, byl Chuck nucen sám si opravovat své motorky, díky čemuž se stal neuvěřitelně vynalézavým. Osamělý otec Chuck žije se svou dcerou Katey od úmrtí její matky, a je připravena kvůli ní udělat cokoli.

Se stovkami zombie na obrazovce současně Vás původní Dead Rising nutil měnit obyčejné předměty, které jste našli v nákupním centru na improvizované zbraně schopné odrážet útoky. Dead Rising 2 přináší ještě větší krveprolití se ještě více zombie připravených hodovat na lidském těle a samozřejmě hromadu nových objektů, se kterými může Chuck zabíjet nemrtvé. Od motorové pily, přes ruletu, až po elektrickou kytaru a maketu obřího telefonu. V prostředcích na ničení zombie se zkrátka fantazii meze nekladou. A právě svou šíleností a nekonečnými možnostmi jak se vypořádat se zombie, hra zabaví nejednoho milovníka her a filmů se zombie tématikou (a nejen těch ...).

  • Vylepšená grafika
    Využívá nové hardwarové systémy, novou HD verzi hry Dead Rising si můžete vychutnat v úžasném 1080p při 60 fps.

  • Oblečte se pro úspěch
    Nová verze hry představuje všechny DLC kostýmy.

  • Začátek
    Originál, který rozpoutal 10letou sérii ničení zombie soupeřů. Prozkoumejte rozlehlé vnitřní území Willamette Mall.

  • 10 let poprav zombie
    Rok 2016 se bude nést ve znamení Dead Rising a jak lépe oslavit 10. narozeniny, ne-li kompletním předěláním série?