Deadlight: Directors Cut PS4

Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 352377
DeepEN dabing
 
Chceš ušetřit 210 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 329 Kč

Deadlight: Directors Cut [PS4]


Vypukla zombie apokalypsa, která položila svět na kolena. Od teď záleží pouze na přežití, při tom jak se zbytky lidstva snaží překonat toto peklo na zemi všemi možnými způsoby. Hrajete v roli Randalla Wayna, otce který hledá svou rodinu v apokalyptickém městě Seattle v roce 1986. Jste oddělení od vaší skupiny, musíte procházet ulice a vyhýbat se stínem, nemrtvým zbytkem lidské rasy.

Hra Deadlight byla původně vydána v roce 2012 na Xbox Live a chvilku poté na službě Steam, Deadlight byl vychválení za směr, kterým se ubírají jeho animace a za krupičnaté, dospělé, atmosférické vykreslení zombie apokalypsy, která se vymyká charakteru.

Napříč 2D Platformer bude Randall prozkoumávat zničen Seattle, překonávat ekologické nebezpečí a řešit hádanky, při čemž bude muset zůstat mimo dosah stínů. Munice a zbraně jsou vzácné, takže se budete muset rozhodnout, zda budete bojovat za pomoci zbraní, nebo využijete prostředí a budete se plížit, zda skrývat před nemrtvými.

Souboje nejsou vždy tím správným řešením. Naplno využijte vaše okolí a nalákejte zombie do pastí, nebo se při nich nepozorovaně pližte.

Hra Deadlight: Directors Cut vylepšuje zážitek z původní hry v každém směru. Hra běží v plném 1080p rozlišení na všech platformách a debutuje u firmy Sony . Deadlight: Directors Cut se chlubí vylepšeným ovládáním s novými animacemi a novými herními módy, které zahrnují obtížnost"Nightmare" a novou"Survival arénu". Prozkoumejte díla ze série v digitálním art booku a sledujte deník vývojářů, čímž se naučíte o hře Deadlight mnohem více.

  • Řešte hádanky a překonávejte přírodní nebezpečí v napínavém 2D plaformeri.
  • Ničte zombie v boji na blízko a zbraněmi, nebo se pližte za využití vašeho prostředí. Souboje nejsou vždy tím správným řešením, hlavně když munice, zbraně a zásoby jsou vzácné.
  • Randall je oddělen od své rodiny v ruinách města Seattle v roce 1986, zjistěte jaký osud jejich očekává.
  • Prožijte nekonečné vlny zombie v novém módu"Survival Arena". Využijte interaktivní obrany pro blokování zombie a přístup k novým zónám, nebo bojujte za využití nových zbraní jako rotační kulomet, Molotovův koktejl, zda odstřelovačská puška a umístěte se nad ostatními v online žebříčcích.
  • Postavte se ultimátní výzvě přežít v dosud PC exkluzivní obitažnosti"Nightmare".
  • Hra běží v rozlišení 1080p na všech platformách, má lepší ovládání a nové animace, takto mají hry s motivy přežití vypadat.
  • Viz originální deník vývojáře a naučte se více o sérii Deadlight .
  • Prozkoumejte digitální art book, ke kterému budete mít ve hře přístup.




  • Recenze na Deadlight: Directors Cut

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.