Deathloop (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Deathloop (Deluxe Edition) - PC DVD
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
Kód produktu: 416374
BethesdaEN dabing

Deathloop (Deluxe Edition) [PS5]


Deathloop je inovativní střílečka z pohledu první osoby pro PlayStation 5 od Arkane Lyon, kritimi oceňované studio z franšízi Dishonored. Nová hra vyzve hráče, aby si hráli po svém. Jako Colt jsou hráči uvězněni v časové smyčce na tajemném ostrově Blackreef, odsouzení k tomu opakovat jeden a tentýž den stále dokola navždy. Jedinou šancí na únik je prolomit smyčku odkrýváním informací a zavraždění osmi klíčových cílů před resetem dne. Ve stínech však číhá rivalská vražedkyně Julianna, vybavená svými výkonnými zbraněmi a schopnostmi. Juliannina mise je ochránit smyčku zavražděním Colta, aby mohlo dojít k restartu dne. Hráči se mohou rozhodnout převzít kontrolu nad Julianne a přeměnit DEATLOOP na smrtící hru lovců proti lovcům.


  • Podpis Arkane Gameplay: Arkaneova reputace jedinečné pohlcující hratelnosti umožní hráčům zvolit si preferovaný herní styl, nenápadně se vkrádat po úrovních nebo vrážet do boje s ohněm. Vyzbrojeni silným seznamem světských sil a arzenálem divokých zbraní budou hráči kombinovat tyto smrtící nástroje k zastavení šíření, které jsou stejně úderné jako zničující. Výběrem svých sil a zbraní budou hráči bojovat o přežití této smrtelné hře.
  • Exkluzivně pro PlayStation 5 nové generace: Deathloop je nová IP pro novou generaci, která začíná na konzoli exkluzivně pro PlayStation 5 a pro PC. Hra využije grafiku konzole, aby oživila Arkaneovu jedinečnou uměleckou vizi jako nikdy předtím, a využije výhod nových špičkových funkcí, jako jsou haptická zpětná vazba a adaptivní spouštěče, díky kterým budete každé setkání jedinečně prociťovat.
  • Smyčky= Znalosti, Znalosti= Síla: Každá nová smyčka v DEATHLOOP je příležitostí poučit se z minulosti a přizpůsobit se. Najít stopy a odhalit rady je klíčem k cílům dříve, než se den resetuje. Objevujte vztahy, učte se rozvrhy a dělejte vše, co je potřebné pro získání potřebných znalostí. Hráči použijí to, co se naučili v předchozích cyklech, aby vyzkoušeli různé cesty, vybrali se vkrádat nebo útočit a vymýšleli další nové strategie, aby nakonec dosáhli svých cílů. Pokud zpočátku neuspějete: zemřete.
  • Ostrov Blackreef - ráj nebo vězení: Arkane je proslulý nádherně uměleckými světy s různými cestami a vynikající hratelností. Deathloop představí úžasné, retro-future prostředí inspirované 60. léty, ve kterém se budete cítit jako doma. Zatímco Blackreef může být stylovou říší divů, pro Colta je to jeho vězení, svět ovládaný dekadencí, kde smrt nemá žádný význam, a delikventi se navěky baví, zatímco ho drží v zajetí.
    Deathloop (Deluxe Edition) obsahuje:
  • Hru Deathloop.
  • Originální výběr soundtracků - přístup k soundtracku a jeho přehrávání vyžaduje naformátované USB zařízení pro uložení.
  • Dva trinkety.
  • Zbraň TRANSTAR Trencher (exkluzivně pro PS5).
  • "Sharpshooter" Julianna + .44 Karat Fourpounder Skins
  • "Party Crasher" Colt + Eat The Rich Tribunal Skin

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


Recenze na Deathloop (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.