Deliver Us The Moon (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Deliver Us The Moon (Deluxe Edition) - PS4
Cena s DPH
679 Kč
Cena bez DPH: 561 Kč
 
 
Kód produktu: 410245
WiredEN dabing

Deliver Us The Moon (Deluxe Edition) [XBOX ONE]


Deluxe Edition obsahuje hru, digitální soundtrack a digitální artbook.

Deliver Us The Moon je sci-fi thriller, který se odehrává v apokalyptické budoucnosti, kde se vyčerpávají přírodní zdroje Země. Ve snaze vyřešit energetickou krizi vytvořili světové mocnosti Světovou vesmírnou agenturu a zajistili slibný nový zdroj energie na Měsíci.


Světová kosmická agentura kolonizovala a fungovala z měsíce, až do jedné osudové noci veškerá komunikace se Zemí přestala a zdroj energie se ztratil. Nyní, o několik let později přebíráte roli posledního astronauta Země na misi splňte to nebo zemřít, abyste prozkoumali, co se stalo, a zachránili lidstvo.


Během tohoto dobrodružství je Vaším jediným společníkem malý robot s názvem ASE. Společně se budete procházet po měsíci, zkoumat opuštěné zařízení, sbírat stopy a nakonec odhalovat tajemství a skryté programy těch, kteří jsou již dávno pryč!


  • Příběh se zaměřuje na aktuální problémy, jako jsou změna klimatu a vyčerpání světových přírodních zdrojů.
  • Zažijte atmosféru hraní z pohledu první nebo třetí osoby, když Vás vyšlou na Měsíc, který Vás zavede do žánru, který narazí na pohádkové dobrodružství.
  • Vypusťte raketu ze Země, cestujte s vesmírnou stanicí WSA a prozkoumejte otevřenou lunární krajinu s Beztížný svobodou - pěšky, vozítkem nebo jednokolka.
  • Ruiny předchozích měsíčních misí mají mnoho příběhů a tajemství. Použijte svůj Astro Tool na odhalení historie lunární kolonie.
  • S robotem ASE jako jediným společníkem využijte tu nejlepší technologii, jakou může lidstvo nabídnout, od novověkých kombinéz, řezacích laserů, raket a robotických zbraní.
  • Když dojde k vyčerpání zásobníků kyslíku a nekonečného vesmíru, který Vás táhne dolů, nebude tak snadné zůstat naživu.


Recenze na Deliver Us The Moon (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.