Descent: Journeys in the Dark (2. edice)

Cena s DPH
1 819 Kč
Cena bez DPH: 1 503 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 385136
CZ titulky

Descent: Journeys in the Dark (2. edice) [stolová hra]


Druhé vydání úspěšné výpravné stolové hry, ve které se jeden hráč stává mocným arcilotrom a až čtyři hráči přebírají úlohy odvážných hrdinů.

Při každé hře se hrdinové vydávají do ruin, kobek a lesů, aby svého úhlavního nepřítele porazili a také zbohatli. Ať už jste příznivci prvního vydání, nebo nováčci, určitě oceníte nových hrdinů, monstra, zjednodušená pravidla a spoustu dalších prvků vám zaručí mnoho hodin zábavy s vašimi kamarády. Hráč, který má ve hře roli arcilotra, má za úkol mařit snahu hrdinů, aby se dostali k cíli své hrdinské cesty. Slouží mu k tomu speciální balíček karet. Hráči v rolích hrdinů procházejí scénáře dané hrou.
Herní plán je sestaven z oboustranných mapových dílů a vždy tak může vzniknout zcela jiné dobrodružství. Vzhledem k tomu, že nebezpečí číhá na každém kroku, je třeba se pořádně vyzbrojit. Bojový systém je založen na hodech kostkami, ale vybavení herních postav výrazně ovlivňuje jejich využití.

Z her na hrdiny si Descent bere tvorbu herní postavy. Vybrat si můžete ze čtyř základních povolání, mezi které patří například mág či bojovník. Tyto povolání se mohou ještě dělit do několika tříd. Chcete být rytíř ochraňující slabších spolubojovníků, nebo vraždící mašina Nehledě ani vlevo ani vpravo? Je to jen na vás. Každá třída má svůj balíček schopností, které budete získávat v průběhu hry podle toho jak bude váš hrdina získávat zkušenosti. Revidované vydání z roku 2017 obsahuje navíc kampaň Dědicové krve.



Recenze na Descent: Journeys in the Dark (2. edice)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.