Desperados 3[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
 
Kód produktu: 411869
THQEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Desperados 3[Steam] [PC digital]


Divoký západ. Místo kde zákon tvoří ti, kteří mají v rukou zbraně a je prosazováni jejich přisluhovači. Místo kde smrt není cizincem a hrobaři mají neustále přesčas…


Desperados 3 je strategická hra odehrávající se v reálném čase, která umožňuje hráčům ovládat skupinu štvanců vedených oblíbencem Johnem Cooperem, který loví své nepřátele.


Hra se inspiruje první hrou ze série, Desperados: Wanted Dead or Alive, Desperados 3 umožňuje hráčům přistupovat ke každé misi s širokou škálou možností a cest. Vaše skupina bude vždy v nevýhodě a musíte rozumně využít prostředí a unikátní schopnosti každé postavy.


Ovládáte chatrnou skupinu, ze které se rychle stává vysoce funkční skupina nepravděpodobných hrdinů a hrdinek. Velmi rozdílné silné osobnosti mají na úvod problém spolupracovat, ale nakonec spojují své síly a postaví se na první pohled lepším soupeřem. Skupina je lovena neúnavnými bandity a zkorumpovanými strážci zákona.


Na epické výpravě napříč USA a Mexikem 70. let 18. století se váš tým postaví velmi nepravděpodobným šancím a musí přelstít mnohem větší gangy. Na jejich misi vystopovat nepřítele, zatímco překazí plány neúnavnému korporátnímu magnátovi, musí 5 různorodých postav využívat škálu schopností pro infiltraci, špionáž, sabotáž, vyhýbání, kradení, únosy, úskoky, vraždy, výbuchy… až po poslední možnost: přestřelku. Spojujte vaše specialisty pro překonání výzev mnoha způsoby. Rozumně si naplánujte tahy a perfektně je proveďte v reálném čase pro plížení se za záda nepřátel.


  • Ovládejte 5 odpadlíků a využijte jejich smrtelné schopnosti pro nenápadné zúžení řad nepřátel.
  • Každou misi můžete vyřešit širokou škálou různých možností a cest.
  • Zbavte se zdánlivě beznadějně velkých nepřátelských řad opatrným plánováním a perfektně načasovaným provedením.
  • Prožijte slávu Divokého západu ve formě pohraničních měst, pouštních kaňonů, Mississippských bažin, rozsáhlých moderních měst a mnohého dalšího.
  • Poražte nepřítelem výběrem smrtelných nebo nenápadných možností a také můžete dále upravovat náročnost hry.

    Jedná se o digitální verzi hry Desperados 3, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na Desperados 3[Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.