Destiny: The Collection Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Destiny: The Collection - XBOX ONE
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 357340
ActivisionEN dabing

Destiny: The Collection [PS4]


Přichází jedna epická kolekce s pěti dobrodružstvími!

Kolekce Destiny obsahuje základní hru Destiny, oba její rozšíření-The Dark Below a House of Wolves, hru The Taken King a novinku Rise of Iron, také dostanete Boost postavy na 40. úroveň.
Destiny

  Vše se změnilo s příchodem Traveler. Zapálilo to zlatý věk, kdy se naše civilizace díky Traveler rozpínala do Sluneční soustavy, ale nezůstalo to tak. Něco nás zasáhlo, srazilo nás to k zemi. Ti, co přežili, postavili město pod Traveler a začali prozkoumávat naše staré světy, od červených dun na Marsu až po divoké džungle Venuše ... no našli je však pouze v ruinách, přeplněné smrtícími nepřáteli.

Vy jste Ochránce posledního bezpečného města na Zemi, schopný vládnout neuvěřitelnou silou. Ochraňte město. Poražte našich nepřátel. Získejte zpět, co nám bylo ukradeno. Buďte statečný. Staňte se legendou.

Destiny je střílečka z pohledu první osoby, která nabízí otevřený, neustále rostoucí sci-fi fantasy svět, který se odehrává v daleké budoucnosti. V otevřeném světě můžete narazit jako na své nepřátele, tak i na své přátele a spojit se s nimi na různých misích, kde můžete jeden druhému zachránit kůži.


  • Destiny okamžitě vtáhne hráče do světa hrdinů a legend, se světy a příběhem od Bungie, tvůrců Halo, jedné z nejoblíbenějších a nejslavnějších herních sérií všech dob.
  • Ve světě Destiny si tvoříte vlastní legendu, jak vy a vaši přátelé cestujete napříč sluneční soustavou a získáváte ztracené poklady a tajemství po pádu lidstva v Zlatém věku. Během svých dobrodružství se budete stávat mocnějšími, schopnějšími nosit vzácné a exotické zbraně, výbavu a sílu.
  • Přizpůsobte a vylepšete každý aspekt toho, jak budete vypadat a bojovat s téměř neomezenými kombinacemi brnění, zbraní a vizuálních upravení. Vezměte to vše s sebou do kteréhokoli módu, včetně Destiny příběhu, konkurenčního multiplayeru nebo veřejných bojových destinácií.Nezabudnite se vrátit před každou výpravou do The City, sociálního místa světa Destiny, které slouží na opravy, doplnění paliva a přezbrojení.
  • Destiny je víc, než jen disk v jednotce, je to trvalý online vesmír, naplněný spoustou dalších hráčů. Destiny svět neustále roste a rozšiřuje se a totéž se děje s příběhem, s lokacemi, které můžete navštívit, aktivitami, které můžete dělat a odměnami, které můžete získat.



    Destiny: The Taken King

    Hra Destiny: The Taken King přináší další dobrodružství odehrávající se ve světě Destiny a je ideální pro nové i stávající strážců, kteří jsou připraveni začít, nebo pokračovat v boji a zapsat se jako legendy v mezihvězdném prostoru. Připojte se k 20 milionům strážcem ve snaze porazit nepřátel Země, získat vše, co jsme ztratili a stát se legendou.

    Temný stín padl na naše světy. Král Oryx usiluje o pomstu a verbuje armádu manipulací samotné Temnoty. Najděte způsob, jak proniknout do jeho neproniknutelné lodě a poražte krále dříve, než on a jeho temná armáda zničí naši civilizaci a přivede náš solární systém do záhuby.

    Destiny: The Taken King , nové velké dobrodružství odehrávající se ve světě FPS Destiny přináší novou příběhovou kampaň a mise, nových nepřátel, nová místa k objevování, nové Strike a Crucible mapy nový Raid, který dokonale ověří Vaše schopnosti a další. Aby jste se mohli postavit této výzvě, získáte přístup ke třem novým ničivým Guardian podtřídám a masivnímu arzenálu zbraní, brnění a zařízení.


  • Abyste dokázali porazit temnotu a královu armádu, budete potřebovat zcela nové podtřídy. Warlock dokáže využít sílu bouře, Hunter vytvořit luk z gravitační energie a Titan přivolat hořící kladivo, kterým může prudce udeřit na své protivníky z dálky, nebo rozdávat ničivé údery nablízko.
  • Masivní Hive Dreadnaught loď se ukrývá v prstencích Saturnu. Král Oryx dorazil do naší sluneční soustavy a s ním i jeho armáda, aby provedl pomstu na strážcích, kteří zničili jeho syna Croto a zahubil naše světy. Vyzbrojte se nově nabyté schopnostmi, zbraněmi a vybavením a poražte královy hordy. Pronikněte na palubu lodi Dreadnaught a čelte samotnému Oryx v jeho svatyni.
  • Úžasný svět hry Destiny se dále rozšiřuje. Infiltrujte základnu Cabal na Phobosu a vytvořte si předmostí pro útok na Oryxovu vlajkovou loď Dreadnaught, tuto tajemnou, kořistí naplněnou pevnost. Vydejte se do Crucible, kde Vás a Váš tým čekají zcela nové kompetitivní multiplayerové mapy.
  • Naplňte svůj arzenál zcela novými zbraněmi a brněními. Najděte a sbírejte nové, mocné Exotics a pokračujte ve zvyšování úrovní ve světě Destiny.
  • Vydejte se na nové Strike dobrodružství, kde se představují mocní bossové, sledujte další příběhové linie, které vedou k mocným, novým zařízením a Zakúste další významný Raid, který otestuje schopnosti šest členných týmů.



    Rise of Iron

    Představuje zcela novou kampaň s kinematickým příběhem odehrávajícím se v mořem zamořených zemích. Pod vedením lorda Saladina se postavíte frakci padlých ďáblů, Splicer, zatímco budete odhalovat tajemství železných lordů. Expanze Destiny: Rise of Iron představuje nové zbraně, brnění a výbavu, také nové kooperativní útoky pro tři hráče, nový mód a mapy pro konkurenční multiplayer, Crucible a úplné nový raid pro šesti hráčů.

    Stěna která stála po staletí podél jižních hranic Ruska spadla, bojem spálená vzpomínka na to, že se nás nepřátelé stále snaží všech zničit. Padlí mutanti rabují kobky zlaté éry a mor, který vykopali v troskách je více nebezpeční než si dokážou představit. Přidejte se k lordu Saladinovi, vydejte se na cestu do zamořených zemí, zjistěte více o osudu železných lordů a zastavte narůstající nebezpečí před tím, než bude příliš pozdě.

    Zóna morových zemí blízko Cosmodrome byla v karanténě po celá staletí. Nyní se ďábelský Splicer probourali přes stěny, kopali hluboko do země a objevili technologii téměř neomezené síly. Splicer používají tuto zakázanou technologii nazvanou SIVA na transformaci oblasti, která odpovídá jejich zvrhlým choutkám.

    Před městy a předvojem zde byli železní lordi. Byli požehnáni světlem cestovatele, tito stateční bojovníci zasvětili své životy obraně lidstva a přestavbě ztracené civilizace. Od jejich horských pevností na vrcholu Felwinter Peak, se železní lordi vydali na pouť napříč planetou, bojovali s temnotou a ochraňovali přeživších kolapsu. Dělali velké věci, ale setkali se s nepřítelem, kterého nedokázali porazit. Nyní lord Saladin, poslední ze železných lordů, uctívá památku jeho ztracených bratří a sester. A stále čeká, protože ví, že jednoho dne se zkáza železných lordů znovu navrátí.


  • Zažijte novou kampaň s příběhem a nové úkoly.
  • Vyzkoušejte nové a mocné brnění, zbraně, či předměty.
  • Zcela nový raid pro 6 hráčů.
  • Rovněž se zvýší maximální počet"Light".
  • Nový"Strike" kooperativní mód pro 3 hráčů.
  • Nová zóna zamořených zemí a nový prostor na sociální interakci.
  • Nový"Crucible" mód a nové mapy.
  • Nová rasa nepřátel a bosů.


    Kolekce Destiny obsahuje

  • Hru Destiny
  • Rozšíření The Dark Below
  • Rozšíření House of Wolves
  • Hru The Taken King
  • Hru Rise of Iron
  • Boost postavy na 40. úroveň



    Hra vyžaduje připojení k síti internet

  • Recenze na Destiny: The Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.