Destroy all Humans! Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Destroy all Humans! - PC DVDDestroy all Humans! - XBOX ONEDestroy all Humans! - NSW
Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 403331
THQEN dabing
 
Chceš ušetřit 100 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 439 Kč

Destroy all Humans! [PS4]

"První oběť války je vždy pravda". Nebo Bessie, kráva. A vy jste o tom věděli, že? Jsou reální, jsou zlí a jsou tu aby ovládli naši planetu. Ne, ne krávy, mimozemšťané. Ano, je to tak, invaze Země již začala, mimozemšťané jsou mezi námi! Tedy, 1 mimozemšťan abychom byli přesní: Crypto 137, bojovník Furon impéria, přišel zachránit svůj lid tím, že uhm ... vytahuje DNA z mozků. Z vašeho například. Přirozeně, jedinec nemůže správně podmanit podřadnou živou formu bez rozsáhlého použití Zap-o-Matic, Disintegrator Ray a notoricky známého Anal Probe Gun. A pokud to nestačí, Crypto může vždy zničit vše co vidí s jeho UFO těžkými zbraněmi.

Destroy All Humans! je ve vývoji pro PlayStation 4 a Xbox One. Je to kompletní remake 2005 kultovní klasiky, za použití Unreal Enginu 4 dává novým i starým fanouškům nejlepší vypadající invazi Země dosud. THQ Nordic High Command radí všem občanům aby zůstali v klidu a přestali klást odpor.

Co by mělo zůstat jako bylo doposud? Unikátní příběh mimozemské invaze 50. let a legendární dialogy plné výstředního humoru.

Co se vylepšilo? Crypto je obratnější než dříve, jeho vzdušné bojové dovednosti byly vylepšeny, jeho psychické schopnosti mohou být nyní použity ve velkolepé souhře s jeho zbraněmi. A nová psychokineze-představovali jste si co by se stalo kdyby Jedi měl dítě s Goat Simulátorem? Nemáte za co, za tento mentální obraz.

Kultovní klasika se vrací! Terorizujte lidí Země z roku 1950 v roli špatného mimozemšťana Crypta-137. Získejte DNA a způsobte pád vlády USA v remaku legendární mimozemské akční adventuře. Vyhlaďte slabých lidí za použití výběru mimozemských zbraní a psychických schopností. Zredukujte jejich města na prach s vaším létajícím talířem! Jeden obrovský krok na lidstvo!

  • Zažijte zlověstnou stránku příběhu mimozemské invaze 50. let.
  • (Znovu) Objevte proč tato hra je považována za jednu z nejvtipnějších her vytvořených dosud.
  • Verne přestavěn od základů v nové galaktické slávě.
  • Užijte si Cryptove unikátní zbraně jako Anal Probe Gun.
  • Předstírejte, že jste patetický člověk abyste infiltrovali jejich křehkou demokracii.
  • Použijte psychokineze abyste je vyhodili do vzduchu nebo jejich bombardujte náhodnými objekty.
  • Volně přejíždějte městy USA 50. let za použití vašeho jetpacku.
  • Smažte lidskou primitivní architekturu s vaším létajícím talířem.
  • Obsahuje obnovenou, velmi povrávanú, nikdy neviděnou ztracenou misi Arey 42!




  • Recenze na Destroy all Humans!

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.