Detroit: Become Human PS4

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 388160
PlayStationEN dabing

Detroit: Become Human [PS4]


Vstupte do metropole Detroit blízké budoucnosti v roce 2038, město je omlazené představením vysoce pokročilých androidů, který existují pouze pro sloužení lidstvu. Ale to vše se změní ...
Vžijte se do kůže třech různých androidů při kolísání světa na pokraji chaosu. Vaše rozhodnutí dramaticky rozhodují o dramatických a intenzivních momentech hry. S tisíci rozhodnutí a tucty zakončení se podílíte na budoucnosti Detroitu.
Connor
Na kterou stranu se přidáte? Staňte se androidem nejvyspělejší technologie, který vyšetřuje scény zločinů a rozruch napříč Metropolis Detroitu. V roli speciálního policejního vyšetřovatele Connora, je vaším úkolem asistovat policejnímu oddělení při pátrání po deviantních Android, který se pokazilo naprogramování, opustit své majitele, nebo se staly zločinci. Zůstane při vaší práci chladní, vypočítaví a analytických? Nebo začnete soucítit s kritickými situacemi ostatních androidů a začnete přemýšlet nad legitimitou vaší úlohy?
Markus
Kde nastává limit při boji za svobodu? Vaše šance vzkřísit jiskru, která může vést k vzpouře androidů leží na bedrech Markuse, dalšího z deviantních androidů, kterému se pokazilo programování. Po úniku od svého pána a přidání se k narůstající ilegální skupině, se Markus dostává do vedení organizovaného osvobození androidů. Lidským obyvatelům Detroitu musíte poslat silný vzkaz, bude podán formou pacifistického rozvratu nebo vzdorovitého násilí?
Kara
Co znamená stát se člověkem? Prostřednictvím očí nově vyrobeného androida s chybným programováním se podívejte na chudou a zchátralé stránku Detroitu. Kara je označena za deviatného androida a je na útěku spolu nevinným děvčátkem, které ochraňuje. Kara se ocitá v brutálním světě, ve kterém ji musíte vést k přijetí nerovností kolem ní, nebo k boji proti nim a snaze ochránit adoptované dítě.

  • Formujte příběh, ve kterém rozhodujete o osudech 3 hlavních postav.
  • Příběh nabízí mnoho možností, některé rozhodují o životě a smrti hlavních postav, ale příběh vždy pokračuje.
  • Vstupte do světa, ve kterém morální dilemata rozhodují o budoucnosti zotročených androidů.
  • Po ukončení jednotlivých částí příběhu získáte jejich mapu s vyznačenými částmi příběhu, které jste si zvolili a také s uzamčenými částmi, které můžete později prozkoumat.
  • Za každou odemknutí část příběhu získáváte body.
  • Za získané body máte možnost odemykat galerie, videa, obrázky a další věci.


  • Recenze na Detroit: Become Human

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.