Digimon All-Star Ruml Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Digimon All-Star Ruml - PS3
Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 346617
BandaiEN dabing

Digimon All-Star Ruml [XBOX 360]


Ve hře Digimon All-Star Rumble si Digital World užívá čas obnoveného klidu po zdolání nesčetných krizí a válek. Přesto Digimon musí bojovat aby se mohly vyvíjet a netrpěliví digimon navrhnou uspořádat první Digimon Evolution Tournament aby zjistili kdo z nich je nejsilnější. V temperamentním a ambiciózním turnaji si hráči budou moci vybrat z 12 populárních základních Digimon a vyzkoušet až 32 digimon forem, které budete znát z populárních digimon sérií. Hráči ovládají tyto digitální monstra a bojují o nadvládu v hlavním Versus Battle módu, který si budou moci užít hráči všech úrovní.

Hráči jsou schopni vyvinout digimon do silnější formy zesílením v boji, čímž se vytváří unikátní systém souboje, kde hráči musí vybalancovat útočení a zároveň vývoj Digimon. Tento soubojový systém si budou moci užít hráči všech věkových kategorií a stát se pravými hrdiny ve světě Digital World.


  • Výběr všech známých Digimon. Vyberte si z 12 základních Digimon a vyzkoušejte evoluci až 32 Digimon.
  • Zcela nový příběh. Digimon All-Star Rumble představuje kampaň s obsáhlým příběhem, kde hráči prozkoumají cely Digital World.
  • Zábava pro hráče všech věkových kategorií. Jednoduché ovládání i pro úplné začátečníky.
  • 10 různých bojových arén. Bojujte na známých místech přímo z Digital World.

  • Recenze na Digimon All-Star Ruml

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.