DiRT Rally Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA DiRT Rally - PC DVDDiRT Rally - PS4
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 348733
CodemastersEN dabing

DiRT Rally [XBOX ONE]


Otestovány více na než 60 milion mílích DiRT komunitou. DiRT Rally je ultimátní rallye zkušenost. Zachycuje podstatu rallye jako žádná jiná hra, tu zkušenost při níž zůstáváte v plné kontrole vašich emocí za nebezpečně rychlé jízdy po neupravených cestách s cílem dostat maximum z vašeho auta.

Každá úroveň vás otestuje na jiné úrovni, jak jezdíte na hranici kontroly přes různé povrchy v řadě různých terénů jako sníh, led, dehet, prach a vedle boji s různými druhy počasí. Vedle tom všem se automobil postupně poškozuje, musíte počítat s mechanikou a Váš tým se snaží udržet Vás v závodě s limitovanými technickými opravami. Etapy se spojují dohromady do jednoho velkého maratónu, který otestuje vaši koncentraci a schopnosti, při honičce za těžko dosažitelným perfektním závodem.

DiRT Rally také obsahuje oficiálně licencovaný obsah World Rallycross, který Vám umožní zažít dech beroucí, vysokorychlostní vzrušení, některých z nejrychlejších rallye automobilů na světě.
 

  • Ikonické rallye automobily
    Rallye je o správných nástrojích, strategii a správném týmu. DiRT toto všechno nabízí. Představuje více než 40 nejznámějších a nejdůležitějších automobilů z nedávné minulosti, až po moderní dobu. Zastoupeny jsou automobily, které bude většina hráčů chtít, až po ty které jsou nejlepší pro určité druhy závodů.
  • 6 masivních rallye s více než 70 tratěmi
    Zatáčajúce se tratě v lesích, smrt nahánějící spády útesů a úzkých horských tratí, jste to jen vy a vaše auto proti silnici před vámi. Zamiřte do bahnitých cest ve Walesu, prachových cestiček v Řecku a ledové makadamové cesty Monte Carla. Vydejte se na legendární výstup na Pikes Peak, zasněžené pohoří ve Švédsku a epickou scenérii ve Finsku. DiRT Rally obsahuje ikonické místa, které otestují vaše nervy a potěší vaše smysly.
  • Oficiální FIA World Rallycross obsah
    Závody na Lydden Hill, Holjes, Hell tratích na šesti nejrychlejších rallye automobilech a závoďte se s vašimi přáteli ve vysoce intenzivních multiplayer závodech.
  • Vylepšení, opravy, nastavení a vyladění
    DiRT Rally přináší i široké oblasti mimo závodů jako jsou opravy a vylepšení automobilů, které přidají bohaté strategické možnosti vašemu rallye zážitku .
  • Náročné, nekompromisní modely na ovládání
    Aby se rallye dostalo na úroveň, která předtím nebyla dosažena, programátoři zcela předělali fyzickou simulaci v DiRT Rally . Pro adekvátní zachycení reálného pocitu z jízdy na měnícím se terénu, byly vytvořeny nové modely přeřazování, brzdění, mapování motorů a turbo modelů. Také byl změněn sběr nečistot pod koly při bočních smyků, což umožňuje nové možnosti zatáčení. Tato nová fyzická simulace tlumočí charakter podmanivého výběru automobilů, také jak vyjadřuje nuance věrných závodních povrchů.
  • Manažování týmu
    Najměte a vyhazujte členy vašeho týmu s různými schopnostmi, které budou zlepšovat dobu oprav pro různé části automobilů. Naučte je novým dovednostem při získávání zkušeností a pracujte spolu jako jeden tým pro zlepšení vašich výkonů v jednotlivých závodech.
  • Podpora Racenet ligy
    Spojte se se známými a vytvořte si vlastní ligu. Vytvářejte, nebo se přidejte k nesčetným ligám a závoďte v nich kdy jen budete chtít.
  • Denní, týdenní a měsíční Racenet výzvy
    Vy proti celé DiRT komunitě v sérii denních, týdenních a měsíčních výzev, za které získáte herní kredity pro vylepšení automobilů a týmu.

    DiRT Rally (Legend Edition) navíc obsahuje:

  • Dokument Colin McRae: Rally Legend remasterovaný do Blu-ray.
  • Od začátku hry odemčený plně vylepšený MINI Cooper S.
  • Exkluzivní znak pro automobil.
  • Unikátní mechanik týmu s výhodami.

  • Recenze na DiRT Rally

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.