DiRT 5 [XBOX ONE] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
309 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 413929
Codemasters

DiRT 5 [XBOX ONE] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Epické závody, čistý výraz, nespoutaný styl.


DiRT 5 je nový odvážny off-road závodný zážitek vytvořený společností Codemasters. Vydejte se na cestu nejznámějšími tratěmi na světě. Řiďte nejširší soupisku automobilů od ikonických rally, přes nákladní auta, až po GT auta a mnoho dalšího. DIRT 5 je další generací extrémních závodů, díky které si můžete zahrát kariéru s hvězdami, split-screen pro 4 hráče, inovativní online režimy, editor barev a polepů aut a další nové funkce.


  • Vydejte se na cestu okolo světa a závoďte na více než 70 jedinečných trasách v 10 různých globálních lokalitách v ohromujícím prostředí s dynamickým počasím a denním časem.
  • Dostaňte se za volant eklektického a vzrušujícího seznamu automobilů. Dobijte nejtěžší terén pomocí těžkých terréních SUV, dostaňte se s kultovým rally na nová místa anebo pocíťte sílu automobilů s 900 koňmi ve sprintech.
  • Zachyťte svoje největší skoky a nejlepší pohyby podrobným fotografickým režimem.
    Světově uznávané hlasové talenty Troy Baker a Nolan North Vás doprovázejí v kariérním režimu DiRT 5. Pod vedením závodnické ikony jsou na Vás všechny oči, abyste se stali novou hvězdou posílneného světa terénních závodů.

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Xbox Live Gold!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Recenze na DiRT 5 [XBOX ONE] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.