Disney Infinity 3.0: Play Without Limits Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Disney Infinity 3.0: Play Without Limits - XBOX ONE
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 348572
DisneyEN dabing

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits [PS4]


Disney Infinity je interaktivní herní platforma, ve které si můžete zcela volně vytvářet příběhy a prožívat různá dobrodružství se svými oblíbenými postavičkami. Když umístíte figurku na základnu, postavička ožije přímo ve hře a čím déle hrajete, tím více postav, budov a vynálezů si zpřístupníte.

V Disney Infinity 3.0: Play Without Limits Vás čeká epické dobrodružství! Vstupte do herního světa, který vyzývá k tomu, abyste si hráli po svém, ať už vás láká přímo průzkum otevřeného světa v Starter Packu, nebo příběh v Play Setech. Toto balení obsahuje vše, co potřebujete na začátek a představuje tedy ideální start Vaší výpravy do světa nekonečné zábavy!

V Play Sete Star Wars: Twilight of the Republic se vydáte na čtyři místa a čeká Vás průzkum otevřených světů Tatooine a Coruscantu, boj s Droid na Geonosise a účast ve strhujícím souboji s bossem na Naboo. Na své výpravě musíte používat Sílu a ovládnout bojové umění se světelným mečem, zatímco budete po boku Ahsoka Tana, Anakina Skywalkera, Obi-Wana Kenobiho a Yodu bojovat za záchranu Republiky a porážku Separatistů.

Do akce můžete nyní zapojit i přátel a to v rámci lokální hry pro dva hráče v rámci Play Setu, nebo až pro 4 hráče v lokální či online hře v režimu Toy Box (vyžaduje připojení k internetu).


  • Originální příběhy, ve kterých hrají hlavní roli známé postavy.
  • Ve zcela novém režimu Toy Box je jednodušší vytvářet své vlastní úrovně a minihry a sdílet je se svými přáteli. Pomocí nového editoru můžete vytvářet prostředí zcela podle svých představ, nyní ještě rychlejší a jednodušší.
  • Nové mince ve tvaru pyramid přinášejí strukturované hry v rámci určité značky. Pomocí režimu Toy Box si je můžete všechny vytvářet a upravovat podle své chuti a každou z nich projít s některou postavičkou z Disney Infinity .
  • Všechny figurky, hračky a herní mince z Disney Infinity 2.0 jsou kompatibilní s režimem Toy Box ve hře Disney Infinity 3.0: Play Without Limits, statistiky a vylepšení se nezmění.

  • Recenze na Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.