Disney Tsum Tsum Festival [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
619 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 440928
Bandai

Disney Tsum Tsum Festival [NSW] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Disney Tsum Tsum Festival přináší poprvé vysoce populární vypchávané Tsum Tsum hračky představující ikonické Disney postavy do Nintendo Switch portu. Disney Tsum Tsum Festival obsahuje velké množství Disney postav včetně Mickeyho a Minnie Mouse v nespočetných párty hrách, které můžou být hrané s rodinou i přáteli i doma anebo venku. Tyto párty hry jsou hratelné pro až 4 hráče na jednom Nintendo Switchi, anebo hráči můžou hrát online s Tsum Tsum fanoušky okolo světa.
Disney Tsum Tsum Festival obsahuje populární Tsum Tsum hádankovou hru, dovolujíc hráčům zažít hru na větší obrazovce a vylepšovat jejich Tsum Tsum spojující a pukající zručnosti. Hráči můžou taktéž vyzvat jejich přátel a rodinu přes lokální anebo online hru, aby zjistili kdo je nejlepší!
  • Dokažte Vaše zručnosti napříč množstvím nových párty hrám a taktéž populární Tsum Tsum logickou hrou.
  • Na cestách anebo doma s přáteli anebo rodinou? Přineste Tsum Tsum Festival všude! Jednoduché ovládání přes Nintendo Joy: Cony a rychlá multiplayerová hra Vám přinese skvělý zážitek kdekoliv jste.
  • Mickey, Minnie, Donald a další! Posbírejte Vaše nejoblíbenější Disney hvězdy napříč Disney světem a vylepšete jejich unikátní schopnosti.

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Nintendo Switch Online!
    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


Recenze na Disney Tsum Tsum Festival [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.