Disneyland Adventures[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
459 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 386175
Microsoft

Disneyland Adventures[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Prožijte jedinečnou návštěvu Disneylandu. Vydejte se do míst, kde ožívají pohádkové bytosti a sny se stávají skutečností, to vše nyní z pohodlí domova. Prozkoumejte celý Disneyland, od hlavní ulice Main Street U.S.A. až po zvířecí Critter Country. Pomozte Petrovi Panovi porazit kapitána Hooka, tapnout si s Mickey Mousem a obejměte Snehulienku.Deti, rodiče i všichni Disneyho fanoušci si ve hře Disneyland Adventures užijí návštěvu Disneylandu se všemi jeho atrakcemi, náročnými úkoly a milovanými hovořícími postavičkami ze známých pohádek, nyní nově v rozlišení 4K Ultra HD s HDR.


Vytvářejte vzpomínky. Vydejte se společně s kamarádem na návštěvu pohádkových světů, oživte si dávné vzpomínky, nebo v Disneylandu prožijte něco zcela nového.


Nezapomeňte se také zastavit v některém z místních obchůdků a koupit si něco speciálně na pamiatku.Bavte se na 18 známých atrakcích. Postavte se s Peterem Panem kapitánovi Hookovi, sjeďte na lyžích příkré svahy Matterhornu, v Alenčina říši divů si zatančete s kloboučník nebo odpalte ohňostroj nad zámkem spící krásky.


Sbírejte podpisy Disneyho postaviček, pozdravte a obejměte své oblíbence, zatančete si s Mickey Mousem a pusťte se do stovky různých soutěží, které si pro vás pohádkoví hrdinové přichystali. S 35 Disneyho postavičkami se nikdy nebudete nudit.


Recenze na Disneyland Adventures[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.