DMC: Devil May Cry PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 209996
CapcomEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

DMC: Devil May Cry [PC DVD]

Ve hře DMC: Devil May, která podrobně popisuje Danteho mladá léta a odehrává se na moderním pozadí, se představuje stylová akce, plynulost boje a sebevědomý hrdina, který jste definuje tuto kultovní sérii , ale odhaluje se i její brutální a syrová stránka.

Dante z DMC je mladý muž, který nemá úctu k autoritám a společnosti obecně. Dante ví, že není člověk, ale i to, že není jako démoni, kteří ho trápí během celého jeho života. Lapen mezi dvěma světy se cítí jako vyvrhel.

Dante objevuje a vyrovnávání se s tím, že je dítě démona a anděla. Tato rozpolcená osobnost má reálný vliv na hratelnost, nakolik Dante je schopen používat andělské a démonských schopnosti podle libosti, přechodnou svůj meč Rebellion, což výrazně ovlivňuje boj i pohyb.

Kombinace odbornosti a bezkonkurenčního dědictví ve vývoji bojových akčních titulů na straně vývojářů garantuje, že tento nejnovější přírůstek série , které se ve světě prodalo mnoho milionů kusů, zůstává věrný DNA Devil May Cry, tak uctívané fanoušky, zatímco přináší novou úroveň filmové kvality.



  • Využijte Danteho andělské a démonských schopnosti pro řetězení pozemních a vzdušných kombo úderů pro dosažení dokonalého stylu.
  • Prozkoumejte Danteho mladá léta v strhujícím vyprávění, ve kterém se představují známé tváře ze série , společně s úplně novými postavami.
  • Intenzivní a kultovní boj s mečem a pistolí se vrací s přidáním nových zbraní, z nichž jsou všechny určeny k zatlačení démonických bytostí zpět do pekla. Se stylem a důrazem.
  • Vývojářský personál, včetně členů týmů z předchozích Devil May Cry titulů, byl přiřazen k projektu od samého počátku, aby se zajistilo, že DMC je skutečným rozšířením série Devil May Cry .
  • Hra využívá nejnovější technologie snímání pohybů, aby přinesla úroveň designu postav, výpravy a filmových scén, které perfektně doplňují vysokooktanový DMC boj.

  • Recenze na DMC: Devil May Cry

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.