DOOM Eternal (Collector's Edition) PC DVD

Cena s DPH
6 209 Kč
Cena bez DPH: 5 131 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 407363
BethesdaEN dabing

DOOM Eternal (Collector's Edition) [PC DVD]

Vyvíjené firmou ID Software, DOOM Eternal je další pokračování cenami ověnčenou a nejlépe prodávající hrou DOOM (2016). Zažijte ultimátní kombinaci rychlosti a síly, kde si přetrhl cestu napříč dimenzemi s vylepšeným bojovým systémem. Poháněné idTechom 7 a doprovázeno adrenalinovým soundtrackem složeným Mickem Gordonem, DOOM Eternal vám dává kontrolu nad DOOM Slayer se kterým rozstřílíte nových i klasických démonů se silnými zbraněmi v neuvěřitelných dosud neukázaných světech.

Vypusťte ohromnou sílu DOOM slayer. S vylepšenou zbrojí a arzenálem nových a vylepšených zbraní, včetně do ramene vsazeného kanónu s plamenometem, výsuvnou čepelí a novou výpadových schopností, budete rychlejšími a smrtiacejšími než kdykoliv předtím. Zničte všechny démony stojících ve vaší cestě s vylepšenou řadou zbraní a módů, včetně Meat Hook nástavce pro Super Shotgun abyste mohli přitáhnout ke nepřítelem z pekel tváří v tvář.

Vyhlaďte více démonů než dříve, každý s jeho vlastními útoky a schopnostmi. Klasiky pro fanoušky jako Pain Elemental, Archvile a Arachnotron se vracejí zpět, dokud množství nových démonů přichází jako jsou například DOOM Hunter a Corrupted Marauder. DOOM Eternal systém zničení démonů vezme vaši fantazii do nových úrovní tím, že zaručí, že každé potažení spouště bude vzrušující.

Když hrajete jako Slayer, dovolte reálným hráčům vpadnout do vaší kampaně jako démon pro dramatické a nepředvídatelné zvraty vždy když hrajete kampaň. Nebo se připojte sami jako démon a vtrhněte do kampaně kamaráda nebo do kampaně ostatních hráčů. Propadněte ostatních buď samy nebo s jiným hráčem jako část lovecké partie, abyste dali Slayer okusit co je to skutečné peklo.

Protrhejte si cestu napříč epickými, dosud neviděnými světy. Buďte svědky padajících mrakodrapů v Pekle na Zemi. Probojujte se přes invazi na Phobosu a objevte starodávné tajemství světa DOOM. Díky idTech7 jsou všechna prostředí přineseny k životu v nevídaných detailech.

Doom_Eternal_CE


Doom: Eternal Collector 'Edition obsahuje:
  • Hru Doom: Eternal
  • exkluzivní Steelbook
  • Lore Book od ID Software
  • Doom Slayer helma
  • Doom (2016) a Doom Eternal digitální soundtrack
  • Litografie The Gift of Argent Power
  • Digitální obsah: Year One Pass-obsahuje DLC s kampaní 1 + 2, Demonic Slayer Skin, balíček klasických zvuků zbraní







    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


  • Recenze na DOOM Eternal (Collector's Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.