DOOM Eternal (Code in a Box) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 415524
BethesdaEN dabing

Doporučené produkty (1)

DOOM Eternal (Code in a Box) [NSW]

Balení neobsahuje paměťovou kartu a vyžaduje připojení k síti internet, kde si stáhnete hru pomocí kódu, který je součástí balení.


Vyvíjeno firmou ID Software, DOOM Eternal je další pokračování cenami ověnčenou a nejlépe prodávající hrou DOOM (2016). Zažijte ultimátní kombinaci rychlosti a síly, kde si přetrháte cestu napříč dimenzemi s vylepšeným bojovým systémem. Poháněno idTechem 7 a doprovázeno adrenalinovým soundtrackem složeným Mickem Gordonem, DOOM Eternal vám dává kontrolu nad DOOM Slayerem se kterým rozstřílíte nové i klasické démony se silnými zbraněmi v neuvěřitelných dosud neukázaných světech.


Vypusťte ohromnou sílu DOOM Slayera. S vylepšenou zbrojí a arzenálem nových a vylepšených zbraní, včetně do ramene vsazeného kanónu s plamenometem, výsuvnou čepelí a novou výpadovou schopností, budete rychlejší a smrtící než kdykoliv předtím. Zničte všechny démony stojící ve vaší cestě s vylepšenou řadou zbraní a módů, včetně Meat Hook nástavce pro Super Shotgun abyste se mohli přitáhnout k nepřátelům z pekel tváří v tvář.


Vyhlaďte více démonů než dříve, každý s jeho vlastními útoky a schopnostmi. Klasiky pro fanoušky jako Pain Elemental, Archvile a Arachnotron se vracejí zpět, zatímco řada nových démonů přichází jako jsou například DOOM Hunter a Corrupted Marauder. DOOM Eternal systém zničení démonů vezme vaši fantazii do nových úrovní tím, že zaručí, že každé potáhnutí spouště bude vzrušující.


Když hrajete jako Slayer, dovolte reálným hráčům vpadnout do vaší kampaně jako démon pro dramatické a nepředvídatelné zvraty vždy, když hrajete kampaň. Nebo se připojte sami jako démon a vtrhněte do kampaně kamaráda nebo do kampaně ostatních hráčů. Propadněte ostatní buď samy nebo s jiným hráčem než část lovecké partie, abyste dali Slayerovi okusit co je to skutečné peklo.


Protrhejte si cestu napříč epickými, dosud neviděnými světy. Buďte svědky padajících mrakodrapů v Pekle na Zemi. Probojujte se přes invazi na Phobosu a objevte starodávná tajemství světa DOOM. Díky idTech7 jsou všechna prostředí přinesena k životu v nevídaných detailech.




Související produkty (2)


Recenze na DOOM Eternal (Code in a Box)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.