DOOM (Slayers Collection) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA DOOM (Slayers Collection) - PS4DOOM (Slayers Collection) - NSW
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 405310
BethesdaEN dabing

DOOM (Slayers Collection) [XBOX ONE]

DOOM Slayers Collection provede hráčů více než dvěma dekádami likvidace démonů od klasických her, které zpopularizovali žánr stříleček z první osoby (FPS) až po poslední reboot této oblíbené série. Chopte se arzenálu ničivých zbraní a prostřílejte se hordami démonů na Marsu, Zemi a také v Pekle ve 4 kritiky oceněnými hrami: DOOM, DOOM II, DOOM 3 a DOOM (2016).

DOOM
Jste jedním z nejdrsnějších mariňáků se základnou na Marsu, kde vojenský experiment otevře brány do pekla. Je jen na vás, abyste nakopali a rozstříleli hordy démonů v této klasické hře DOOM, hře, která byla jedním z pionýrů FPS a navždy změnila pohled na videohry celkově.

DOOM II
Milované pokračování úspěšné hry DOOM (1993). DOOM II vás posílá na Zemi a dává vám do rukou super silnou dvojhlavou brokovnici, abyste měli pořádný nástroj ke likvidaci těch nejsilnějších démonů. Na závěr se také setkáte s ikonickým bossem, Icon of Sin!

DOOM 3
V tomto kritiky oceňovaném akčně-hororovém převyprávění původní hry DOOM se znovu ocitnete na démony obsazené základně UAC na Marsu. Tentokrát je však mnohem temnější, méně osvětlený a děsivější. Na závěr se vydáte do pekla, abyste vyrovnali účty s jejich nejsilnějším bojovníkem.

DOOM (2016)
DOOM se vrátil ve své brutální zábavné a podstatně vylepšené moderní podobě. Nelítostní démoni, nesmyslně ničivé zbraně a rychlé, bouřlivé FPS akce jsou zpět. Nezáleží přitom, jestli budete vyhlazovat hordy démonů z pekla na vlastní pěst, v kampani pro jednoho hráče, nebo bojovat proti ostatním hráčům v některých z multiplayer režimů.



Hra vyžaduje připojení k internetu.
Balení obsahuje kód ke stažení her DOOM, DOOM II a DOOM 3. Bethesda.net účet a trvalé připojení ke internetu jsou požadovány pro využití online funkcionality těchto her.


Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Xbox Live Gold!



Recenze na DOOM (Slayers Collection)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.