Dragon Age 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dragon Age 2 - PS3Dragon Age 2 - XBOX 360
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 54544
Electronic

Dragon Age 2 [PC DVD]



Pokračování kritiky velmi ceněného RPG Dragon Age: Prameny , Vás vtáhne do role chudého uprchlíka Hawke, který si postupně vydobude slávu a bohatství ve světě Dragon Age. Před touto nelehkým úkolem ho ale čeká ještě dlouhá cesta vydlážděná krví nepřátel. Příběh je ještě epickejší a je více svázán se samotnou postavou Hawkea.

Avšak cesta hlavního hrdiny nebude tak jednoduchá, jak by se mohlo zdát. Je známo, že minulost tohoto šampióna z Kirkwall je mlhavá záhadami a tajemstvími. Dočkáte se tak překvapujících dějových zvratů, kterých se nyní můžete zúčastnit i díky morálním rozhodnutím (po vzoru Mass Effect 2 ), kdy se hra odvíjí podle akcí, které uděláte, jak sami uznáte za vhodné. Být milosrdný, či krutý, či jako si vyberete, má skutečný vliv ve světě Dragon Age 2!

Změn se dočkali i vztahy v partě dobrodruhů. Pokud se nějaký člen skupiny naštve, neznamená to hned, že odejde, ale například se bude o to více snažit, aby dokázal své schopnosti. Přátelé ve zbrani se tak chovají realističtěji podle svých parametrů postavy. Způsob komunikace (dialogů) byl také vylepšen podle vzoru Mass Effect 2 , kde si vybíráte jednotlivé odpovědi znázorňující symboly, jako např.. sarkasmus, podrážděný tón, atd..

Po vzoru moderního způsobu vyprávění příběhu se dočkáte celé řady flashbacků, tedy útržků ze života Hawke, který si tak postupem ve hře bude zpracovávat nejasnou minulost.

Fanoušky prvního dílu jistě potěší, že na určité události z jednotky se podívají zpětně az jiného úhlu děje, nebo pohledu určité postavy. Nováčci v sérii se ale nemusí bát, že by se pro ně stal příběh nepřehledným, naopak díky alternativním výkladem předešlých událostí, se noví hráči lépe ponoří do děje hry.

Dragon Age 2 - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Dragon Age 2

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 30. 03. 2013
Hru doporučuji všem, co hráli dragon age prameny. Příběh se úžasně rozvíjí a u některých dialogů se pobavíte. Konec trošku slabší, ale hra vám to vynahradí.
klady produktu Skvělý příběh, dobrá hratelnost, sympatické postavy, rozvinuté dialogy
zápory produktu Zůstáváte pořád na jednom místě.
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1