Dragon Quest Builders Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dragon Quest Builders - NSW
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 357633
SquareEN dabing
 
Chceš ušetřit 30 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 459 Kč

Dragon Quest Builders [PS4]


Před mnoha generacemi bylo království Alefgard vrženo do temnoty, hrdina předurčen na zavraždění strašlivého a zrádného pana draků, vládce všech příšer, byl oklamán a přidal se k němu. Díky odpudivým magickým intrikám tohoto zlosyna, se lidstvo rozprchlo a bylo sklizeny o sílu budovat. Dokonce i nápady o kreativitě byly zařazeny k samotným legendám, obyvatelé Alefgardu se potulují ruinami jejich bývalého domova, sbíráním odpadu v prachu pro přežití.

Ale teď postává legendární postava-hrdina zvolený samotnou bohyní. Hrdina předurčen navrátit lidstvu Alefgard sílu kreace. Pouze když se zázrak představivosti navrátil zpět do království, bude lidstvo schopno svrhnout zlého pána draků, jednou provždy!


  • Vyrábějte různorodé unikátní nástroje z materiálů, které nasbíráte a znovu Přestavějte města pro navrácení života do rozbitého království Alefgard.
  • Intuitivní systém ovládání vám okamžitě umožní stavět věže a hrady Vašich představ.
  • Hrajte vlastním způsobem, svět Vám nabízí dokonalé příběh a svět k prozkoumání, je kombinovaný s volností hraní, která nabízí nové a vzrušující zážitky.
  • Bojujte se slavnými monstry ze série Dragon Quest a setkejte se s úžasně navrženými 3D postavami.




  • Recenze na Dragon Quest Builders

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.