Drakensang: Řeka Času CZ (Zlatá edice) PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 203692
dtpCZ titulky

Drakensang: Řeka Času CZ (Zlatá edice) [PC DVD]



Obsahem balení jsou hry Drakensang: Řeka času CZ a Drakensang: Phileassonovo tajemství CZ .


Drakensang: Řeka času CZ
Nový příběh z RPG světa Drakensang, který přináší řadu inovací a nové herní mechanismy, které potěší hráče předchozí hry , stejně jako úplných nováčků.
Příběh hry vás zavede 23 let zpět před události původní hry, kde se vžijete do role mladého žáka a vydáte se k řece města Nadoret, ke které se vztahují mnohé mýtické legendy. Na rozdíl od svého předchůdce, přináší Řeka času množství zvratů a každou lokalitou změníte svůj pohled na herní svět. Na základě rozhodnutí, které uděláte, se dočkáte nových příležitostí a questů. Také život na lodi Vám umožní zažít širokou škálu nových úkolů. Přibyly také dvě nové postavy, spoustu nových nepřátel i příšer a stejně tak nové vybavení.

Drakensang: Phileassonovo tajemství CZ
Datadisk pro povedené RPG Drakensang: Řeka času , který přináší do hry novou epickou kapitolu, která přímo navazuje na nejnovější propracovanou kampaň stolní hry.Začíná tak další příběh jedné z nejznámějších postav z tohoto světa, Asleifa Phileassona Foggwulfa, který kvůli sázce podnikl cestu kolem celé Aventure. A po jeho boku čeká dobrodružství také Vás. Následujte Phileassona na tajemné místo, kam už po dobu 3000 let nevkročila lidská noha!

  • Nové mocné zbraně a předměty.
  • Nová monstra přinášející nové výzvy.
  • Nové mapy s unikátním prostředím.
  • Několik nových unikátních postav.
  • Množství nových úkolů.



  • Recenze na Drakensang: Řeka Času CZ (Zlatá edice)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.