Driv3r PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 51183
Atari

Driv3r [PC DVD]



Driv3r je třetí pokračování oblíbené automobilové 3D akce Driver . Tentokrát se hra odchyluje od svých předchůdců na stranu hitů jako je Mafia zda GTA . Kromě misí odehrávajících se ve vozidlech nabízí i pěší akci v ulicích několika detailně zpracovaných měst. Nekalou činnost budete v kůži hlavního hrdiny provádět v ulicích tureckého Istanbulu, francouzského Nice a amerického Miami.

Pokračování hollywoodské zápletky vás opět obsadí do role Tannera, tajného detektiva, který udělá všechno, aby dostal zloduchy. Tentokrát musí Tanner se svým parťákem infiltrovat gang zloděje aut. Buďte si jisti že než je předají spravedlnosti, užijete si množství automobilových honiček plných burácajúcich motorů, škrípajúcich brzd a přestřelek, při nichž spotřebujete množství munice.

Jak je v sérii Driver dobrým zvykem jsou jednotlivé mise spojené do příběhové linie, která hráče zavede i do interiérů budov. Hra běží na značně vylepšeném enginu, který zvládá spočítat a zobrazit plochu o rozloze až 30 čtverečních mil a stejně zprostředkovává skvělý fyzikální model. Mnohem důležitější je však skutečnost, že se tato rozloha jinak promítá do kvality a detailnosti grafiky .

Recenze na Driv3r

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.