Driver: San Francisco Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Driver: San Francisco - PC DVDDriver: San Francisco - XBOX 360
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 55586
Ubisoft

Driver: San Francisco [PS3]



Zločinecký lord Charles Jericho je na svobodě a San Francisco tak musí čelit velké hrozbě. Pouze jeden člověk se mu může postavit. Pouze ten, který projezdil ulice stovek měst a strávil celý svůj život chytáním zločinců. Při boji s Jerichem však není cesty zpět a on ví, že to může také být jeho poslední jízda. Jeho jméno je John Tanner. A je řidič - Driver.

Objevte filmový zážitek z hraní série Driver. Měkké odpružení, dlouhé smyky, ostré zúkruty a rychlé honičky v hustém provozu, které patří mezi ty nejintenzivnější, jaké kdy byly převedeny do světa videoher.

Odkrývejte vzrušující příběh, ve kterém je Tanner hnán neukojitelnou touhu po pomstě Jericha. Sledujte Tannerová jízdu o život napříč San Franciscem a zjistěte, jak jej tato jízda přivede do situace, z níž už není návratu.

Poté, co se Tanner vzpamatuje z hrozné nehody, uvědomí si, že má schopnost se okamžitě přepnout do jiného vozidla a zmocnit se ho. Čeká na Vás úžasně intenzivní, rozličný a svobodný zážitek. Můžete se přepínat do silnějších vozů, používat civilní auta na ničení nepřátel a dokonce se také zmocnit automobilů Vašich soupeřů.

Projděte se na více než 200 km silniční sítě vedoucí kolem mostu Golden Gate a všemi ikonickým místy San Francisca. Přepínejte se z jednoho auta do druhého a ponořte se do života lidí, z nichž každý má svůj unikátní pohled na život ve městě.

Zažijte 9 odlišných, divokých a návykových online režimů, kde funkce přepínání umožňuje hráčům být na několika místech současně. Své přátele můžete sledovat, blokovat a předcházet při hře na jedné obrazovce, iv režimech hry po internetu.

Zaznamenejte své nejlepší kousky a honičky v režisérském režimu, který Vám umožní Vaši jízdu upravit a podělit se o ni s ostatními. Vyzkoušejte si své řidičské schopnosti v 20 složitých závodech a 80 výzvách rozesetých po celém městě. Poslechněte si více než 60 písní od známých interpretů, ve kterých navíc není započítána původní znělka hry Driver.

Recenze na Driver: San Francisco

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.