Dungeons PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 204746
EN dabing

Dungeons [PC DVD]

Hra za těch špatných, která v mnohém připomíná legendárního Dungeon Keeper, hratelnost se ale výrazně liší. Staňte se pánem jeskyně, kterou vybudujete za pomoci skřítků tak, aby uspokojila specifické potřeby jednotlivých hrdinů. Ti v pravidelných intervalech do podzemí vstupují ze speciálních bran a snaží se ukojit své touhy (zlato, boj s příšerami, nová brnění, kouzla a pod.).

Vaším úkolem je tak hrdinou připravit co nejzajímavější jeskyni plnou truhlic se zlatem, místnosti se zbrojí a knihoven, kde se naučí nová kouzla. Nesmíte zapomínat ani na příšery, stačí pro ně postavit příslušné portály. Obludy se kolem nich budou pohybovat a bojovat s procházejícími hrdiny. Právě na boj s nimi s pozemskými dobrodruhy se musíte zaměřit také Vy, příšery hodně krát nestačí. V akčnejších vložkách tak se svým avatarem disponujícím kouzly a speciálními schopnostmi bojujete s hrdiny a pokud je právě Vy zničíte, získáte maximum duševní energie nutné pro další rozvoj jeskyně.

Hra je mixem budovatelské strategie, tower-defense strategie a akčního RPG, v mnohém je originální a zábavná.



  • Buďte správně zákeřní! V podzemí na Vás číhají 3 různí obludný bossové, kteří Vám mohou pořádně zatápěl. Zbavte se jich a staňte se jediným pánem jeskyně!
  • Připravte se k boji! Do Vašich labyrintů se chystá vkročit deset hrdinů s různými povoláními av temnotách na ně čeká 15 různých nestvůr.
  • V 17 misích kampaně musíte prokázat, že jste skutečně zlým pánem. Pokud vše úspěšně dokončíte, stále máte možnost vytvořit si vlastní hru.
  • V podzemních chodbách existuje pouze jediná cesta: dolů. Čekají na Vás tři různé úrovně, které musíte dobýt.
  • K dispozici máte také věznice a mučírny, které již netrpělivě očekávají nových"zákazníků".
  • S použitím 50 různých objektů si můžete vytvořit kobky svých snů.
  • slabošskou, ale poslušní goblini dělníci očekávají Vaše rozkazy a postaví Vám přesně takové podzemí, jaké si budete přát.

  • Recenze na Dungeons

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.