Dying Light (Platinum Edition) [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 299 Kč
Cena bez DPH: 1 074 Kč
 
 
Kód produktu: 435730
TechlandCZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Dying Light (Platinum Edition) [Steam] [PC digital]


Vyrovnejte se s infikovaným světem, kde to zvládnou jen ti nejsilnější. Osvojte si své bojové schopnosti v boji proti příšerám všech druhů, lidských i nemrtvých. Parkurujte po střechách, vyrábějte zbraně a pomáhejte dalším přeživším, než se setkáváte se svými nočními můrami.

Dying Light je first-person akční hororová hra, která se odehrává v rozlehlém a nebezpečném otevřeném světě.

Během dne můžete procházet rozsáhlým městským prostředím, zaplaveným brutální pandemií hledajíce zásoby a vyrábět zbraně, které Vám pomohou porazit hordy bezduchých, po mase bažíich nepřátel, které stvořila nákaza.

V noci se však lovec stává kořistí a infikovaní se stávají agresivnějšími a nebezpečnějšími. Nejděsivější jsou ti noční, nelidští predátoři, kteří opouštějí své úkryty, aby se nakrmili.

Nyní musíte použít všechny své dovednosti a všechny dostupné prostředky, abyste přežili do rána.


Nyní si můžete Dying Light užít naplno s nejbohatší verzí uznávané hry pro přežití zombie v otevřeném světě. Dying Light: Platinum Edition obsahuje čtyři DLC a sedmnáct balíků skinů a spojuje vše, co potřebujete k prozkoumání všeho, co může postapokalyptický svět nabízet. Projděte se napříč Harranem, rozprostírejte se ve svém kočárku a zabíjejte je, postavte se tváří v tvář a prožijte Bozakovy zkoušky, objevujte nové karanténní zóny a užívejte si spoustu nových skinů a zbraní!


Dobrou noc. A hodně štěstí.


Vlastnosti:


    • Prožijte originální a intenzivní příběh odehrávající se v nakaženém městě odříznutém od okolního světa.
    • Vydejte se do rozsáhlého světa ponořeného do chaosu a zkázy. V tomto rozmanitém prostředí Vás čeká boj o přežití proti mnoha druhům nepřátel, protože nakažení nejsou jedinou hrozbou.
    • Za denního světla můžete prozkoumávat město a vyhledávat zásoby a zbraně. Po setmění však nakažený svět prochází dramatickou transformací, která dává hře nový rozměr. Lovec se stává kořistí.
    • Ať už skáčete mezi střechami, lezete na stěny, nebo útočíte na nepřátele shora, pohybovat po městě se můžete s lehkostí a rychlostí. Dying Light vám nabízí volnost pohybu, jakou jste ještě nikdy předtím nemohli vidět ve hře s otevřeným herním světem.
    • Bojujte tváří v tvář s použitím rozmanitého výběru zbraní na blízko, jako jsou nože, hole, sekery, nebo ještě neobvyklé nástroje ničení. Zlikvidujte nepřátele nebo odřízněte jejich končetiny, abyste si zachránili vlastní život.
    • Proč používat běžnou sekeru, když k ní můžete připojit hořák? Nebo obalit kladivo ostnatým drátem pod proudem? Hra Dying Light Vám umožňuje vytvářet svá vlastní vylepšení zbraní a stále efektivnější bojové nástroje.
    • Využijte výhod zbraní, okolí a pastí nastražených jinými přeživšími. Vyprovokujte skupiny nepřátel, aby zaútočili jedna na druhou. Plňte úkoly ve dne, nebo v noci, nebo využijte výhod tmy, mlhy a bouře, abyste dokázali zůstat neviditelný.
    • Dying Light je první hra běžící na enginu Chrome Engine 6, nejnovější verzi revoluční patentované technologie postavené od základů pro novou generaci konzolí a DirectX 11. Díky tomu přináší novou úroveň kvality obrazu, speciálních efektů a dynamické povětrnostní podmínky a současně zachovává bezkonkurenční účinnost .

 


Platinum Edition obsahuje navíc:


    • Dying Light - plnou hru
    • Dying Light: The following - obrovskou expanze doplněná o nový příběh, rozsáhlou původní mapu a přizpůsobitelnou buginu, kterou můžete řídit.
    • Dying Light: Bozak Horde - náročný herní režim s vlastním vedlejším příběhem.
    • Cuisine & Cargo - dvě dodatečné karanténní zóny
    • Ultimate Survivor Bundle - balíček exkluzivních zbraní a oblečení.
    • Crash Test Skin Pack - kosmetický balíček madcap.
    • Hellraid - nový herní režim v prostředí dark-fantasy.
    • Velká sbírka skinů a zbraní - 5th Anniversary Bundle, Harran Ranger Bundle, Gun Psycho Bundle, Volatile Hunter Bundle, White Death Bundle, Vintage Gunslinger Bundle, Rais Elite Bundle, Godfather Bundle, Harran , Retrowave Bundle, SHU Warrior Bundle, Volkan Combat Armor Bundle, Classified Operation Bundle, Viking: Raiders of Harran Bundle, Harran Tactical Unit Bundle,

 


 

  • Název vydavatele: Techland Sp Z o.o.
  • Název vývojáře Techland
  • Datum vydání: 27.05.2021
  • Pegi: 18
  • Žánr: RPG
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
    Procesor: Intel® Core™ i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHz
    Paměť: 4 GB RAM DDR3
    Grafická karta: NVIDIA® GeForce® GTX 560 / AMD Radeon™ HD 6870 (1GB VRAM)
    Pevný disk: 40 GB volného místa
    DirectX: Verze 11
    Dodatečné poznámky: Laptopové verze grafických karet mohou fungovat ale NEJSOU oficiálně podporovány


    Jedná se o digitální verzi hry Dying Light (Platinum Edition), kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    DYING LIGHT & DYING LIGHT: THE FOLLOWING © Techland 2020. Published by Techland. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners.

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE dabingPL dabing

Recenze na Dying Light (Platinum Edition) [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.